Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Recomandări pentru reducerea expunerii la radiaţiile electromagnetice | Apple a lansat noile modele iPhone 11 (video) | Numerele de telefon la care poţi suna să-ţi recuperezi maşina ridicată în Bucureşti | Praful radioactiv de la Cernobîl este încă o problemă serioasă | Pentagonul aduce drone militare MQ-9 Reaper în România

Unde și când vor avea loc funeraliile lui Dinu Patriciu

Scris de :     2014-08-22 14:32

Dinu Patriciu va fi înmormântat în România. Funeraliile omului de afaceri care a încetat din viață marți, la Londra, vor avea loc la București, data exactă a acestora urmând să fie anunțată imediat după repatrierea rămășițelor pământești.

Dinu Patriciu va fi înmormântat în România.

Familia omului de afaceri le adresează reprezentanților presei rugămintea de a da dovadă de decență și de a se abține de la exercitarea de presiuni asupra mamei îndurerate a lui Dinu Patriciu, în scopul obținerii diferitelor detalii. De asemenea, rudele lui Patriciu își exprimă dorința ca funeraliile să aibă loc în condiții de maximă sobrietate și decență.

“Rugăm insistent să nu mai fie deranjată nici cu apeluri telefonice, nici prin solicitări făcute la domiciliu”, se arată în comunicat.

Familia lui Dinu Patriciu le mulțumește celor care și-au manifestat durerea față de moartea lui Dinu Patriciu.

“Mulțumim încă o dată tuturor celor care, până în prezent, și-au manifestat durerea față de pierderea lui Dinu Patriciu, compasiunea față de rudele acestuia, precum și interesul de a participa la ceremonia funerară”, precizează familia omului de afaceri.
Alte stiri din: Magazin, rss 1asig Afisari - 190
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante