Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
LEACURI DIN NATURĂ: Volbura | Cine va organiza Jocurile Olimpice din 2024 şi 2028 | Cât alcool au băut românii în 2016 | Tabelul onorariilor minime ale avocaţilor | Cum arată Nicole Kidman la 50 de ani (foto)

662 de imitatori ai lui Charlie Chaplin (foto)

Scris de :     2017-04-17 16:50

Un număr de 662 de imitatori ai lui Charlie Chaplin s-au adunat la muzeul din Elveţia dedicat cineastului şi au stabilit un record în ziua în care s-au împlinit 128 de ani de la naşterea artistului.

Imitatori ai lui Charlie Chaplin

Imitatori ai lui Charlie Chaplin

Fani ai lui Charlie Chaplin s-au adunat la Manoir de Ban, casa lui Charlie Chaplin din Corsier-sur-Vevey, Elveţia, pentru a marca şi prima aniversare a muzeului dedicat starului, informează BBC.

Un număr de 662 de persoane de diferite vârste au stabilit astfel un record – cea mai mare adunare de imitatori ai lui Chaplin.

Tributul a presupus ca fiecare participant să poarte costum negru, joben şi baston, dar şi mustaţă.

Charlie Chaplin şi-a petrecut ultimii 25 de ani de viaţă în Elveţia. Muzeul aflat în comuna din apropierea Lacului Leman a fost inaugurat pe 17 aprilie 2016 şi aparţine grupului Grévin. Chaplin s-a mutat în această comună elveţiană în 1952, după ce a părăsit Statele Unite, din cauza unor acuzaţii potrivit cărora ar fi fost un simpatizant al ideologiei comuniste. Starul a murit în aceeaşi localitate, în 1977.

Charlie Chaplin, născut pe 16 aprilie 1889, la Londra, a fost unul dintre cele mai mari staruri de cinema ale secolului al XX-lea. A devenit celebru interpretând personajul Charlot în mai multe filme de comedie, iar printre cele mai cunoscute pelicule ale sale se numără ”Luminile oraşului/ City Lights” (1931), ”Timpuri noi/ Modern Times” (1936) şi ”Dictatorul/ The Great Dictator” (1940).
Alte stiri din: Poza Zilei Afisari - 67
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
decebal tower
birouri zona decebal
apartamente zona decebal
apartamente lux unirii
apartamente de lux unirii
apartamente 2015 unirii
apartamente noi 2015 unirii
birouri noi 2015 unirii