Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Unde trăieşte cea mai rapidă furnică din lume | Statele Unite au efectuat o operaţiune cibernetică secretă în Iran | Nobel 2019 - Cine este laureatul premiului pentru pace | Doi bărbaţi, arestaţi în Florida după ce au îmbătat un aligator | Recomandări pentru reducerea expunerii la radiaţiile electromagnetice

Palatul Universul

Scris de :     2011-01-07 15:11

Vechiul sediu al ziarului Universul, din Strada Brezoianu nr. 11, astazi 25, s-a dovedit a fi neîncapator pentru cerinţele unui ziar aflat în plină expansiune, astfel că s-a pus în cele din urma problema construirii unei cladiri noi.
Palatul UniversulÎn 17 octombrie 1926, cu binecuvântarea patriarhului Miron Cristea şi în prezenţa mai multor personalitǎţi ale vieţii politice, culturale, financiare se pune piatra de temelie a Palatului Universul, în vecinǎtatea vechiului local.
Inaugurata pe 2 noiembrie 1930, clădirea de pe strada Ion Brezoianu 23-25 a constituit odinioară nucleul presei bucureştene, fiind celebră agitaţia din jurul ei, când vânzatorii de ziare strigau în gura mare titlurile editiilor.
Astazi, în Palatul Universul se afla redactia ZIUAVECHE.RO, singurul ziar din Sărindar.
Alte stiri din: Poza Zilei Afisari - 61
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Prognoza METEO. Când se răceşte vremea şi apar ploile Citeste
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante