Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Peroanele improvizate ale liniei 41, extrem de periculoase | A fost descoperită „gena nemuririi”. Oamenii nu ar fi chiar nemuritori, dar ar putea trăi câteva mii de ani | 28 de persoane internate in urma deratizarii din Timisoara, 12 copii | Primele informaţii despre firma care a făcut deratizarea în blocurile din Timişoara | Cât costă brazii de Crăciun în 2019?

Palatul Universul

Scris de :     2011-01-07 15:11

Vechiul sediu al ziarului Universul, din Strada Brezoianu nr. 11, astazi 25, s-a dovedit a fi neîncapator pentru cerinţele unui ziar aflat în plină expansiune, astfel că s-a pus în cele din urma problema construirii unei cladiri noi.
Palatul UniversulÎn 17 octombrie 1926, cu binecuvântarea patriarhului Miron Cristea şi în prezenţa mai multor personalitǎţi ale vieţii politice, culturale, financiare se pune piatra de temelie a Palatului Universul, în vecinǎtatea vechiului local.
Inaugurata pe 2 noiembrie 1930, clădirea de pe strada Ion Brezoianu 23-25 a constituit odinioară nucleul presei bucureştene, fiind celebră agitaţia din jurul ei, când vânzatorii de ziare strigau în gura mare titlurile editiilor.
Astazi, în Palatul Universul se afla redactia ZIUAVECHE.RO, singurul ziar din Sărindar.
Alte stiri din: Poza Zilei Afisari - 63
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Fenomene meteo severe în România. Prognoza meteo pentru București Citeste