Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Din 17 noiembrie scade varsta de pensionare in Romania | Prognoza meteo: Când vine iarna adevărată | Dancila despre OUG13: Am fost de acord din punct de vedere legal, a fost constituţională | De ce se mută localnicii din Praga oraşul vizitat de opt milioane de turişti anual | Rezultatele finale oficiale alegeri prezidenţiale 2019, turul I

Adrian Ţuţu a câştigat finala concursului Românii au talent-VIDEO

Scris de :     2011-04-26 01:46

Adrian Ţuţu este câştigătorul finalei concursului “Românii au talent” şi al premiului cel mare în valoare de 120.000 de euro.

adrian-tutu-a-cantat sunt roman pe ritmuri de hip hop in finala romanii au talent

Adrian Tutu a cantat sunt roman pe ritmuri de hip hop si a castigat finala Romanii au talent

Mă simt foarte emoţionat. Nu mai am cuvinte. Vă mulţumesc toată viaţa mea v-o dăruiesc vouă şi sper ca melodiile mele să fie un mesaj bun pentru voi”, a declarat cel mai talentat român“, Adrian Ţuţu.

Sunt român pe ritmuri de hip hop

Adrian Tutu a incantat juriul si publicul in finala de la “Romanii au talent” cu un cantec despre romani.“De cand te-am vazut prima oara, mi-a placut ca iei in serios fenomenul hip-hop, muzica, text, dans. Si ca ii apropii pe oameni prin muzica, si nu ii scandalizezi”, l-a laudat Andra.
Ocupantul locului doi, după voturile publicului, a fost Narcis Iustin Ianău, iar pe al treilea s-a clasat Valentin Dinu.

Românii au talent” s-a dovedit un adevărat show-fenomen în ceea ce priveşte audienţa, înregistrând cifre de neegalat.
Alte stiri din: Newsletter Afisari - 6,853
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...