Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
LEACURI DIN NATURĂ: Volbura | Cine va organiza Jocurile Olimpice din 2024 şi 2028 | Cât alcool au băut românii în 2016 | Tabelul onorariilor minime ale avocaţilor | Cum arată Nicole Kidman la 50 de ani (foto)

Alcoolul şi urmările lui

Scris de :     2016-11-02 09:18

După două-trei pahare cu mirobolanta licoare, dacă ai picioare reci si umede, înseamnă că încă n-a ajuns alcoolul la ele. Insistă, persistă şi rezistă. Nu se există ca picioarele să nu se-ncălzească şi-apoi să se împleticească! Încearcă să ţii paharul cu gura în sus. Şi-a lui şi-a ta.
Ananie gagniuc  Dacă picioare sunt calde si umede şi-aici sunt variante: ori a ajuns tăria şi s-a ridicat caloria ori ai făcut pe tine. Du-te şi te usucă la toaleta cea mai apropiată.
În caz că tejgheaua e din email alb, încă nu ai ieşit de la toaletă. Încercă să chemi ajutor, adică să-ţi mai aducă cineva un pahar…
Posibil ca peretele din faţa ta să fie plin de lumini. Probabil ai căzut pe spate. Poziţionează-ţi corpul la 90 de grade de sol. Ştiu, e nasol. E greu, precum capul tău.
Dacă gura iţi este plină de chiştoace, însemnă că ai căzut cu nasul în scrumieră. Scoate-l afara şi scoate-ţi chiştoacele din el, apoi clăteşte-ţi gura cu o duşcă. De alcool, binenţeles!
Vederea ţi-e tulbure. Poate fi din cauză că te uiţi printr-un pahar gol sau ţi-a intrat părul în ochi. Mai cere un rând. Bând, privirea va fi mai pătrunzătoare, până la dublare…
S-ar putea să ţi se pară că se deplaseaza solul sub picioare! Ori n-ai echilibru ori doi bodyguarzi te scot afară din local. Întreabă-i dacă te duc la un alt restaurant.
Cumva de vezi reflexii multiple ale feţei, care te priveşte din apă, e clar te afli la toaleta din WC, în genunchi, încercând să vomiţi. Nu-ţi băga degetul pe gât, în speranţa de-a opri risipirea alcoolului îngurgitat. Şi nu mai tot repeta că e…”Păcat!”
De ai simptomul că ringul se cam deplasează şi oamenii din jur sunt îmbrăcaţi în alb, iar muzica e monotonă, eşti într-o ambulanţă. Crezi că e de comă, dar e posibila o comă…alcoolică.
De ai impresia că-ţi vezi tatăl ,cu un aer cam ciudat, iar fraţii te privesc perplex, înseamnă că ai gresit casa. Întreabă-i dacă ştiu unde e casa ta. O cafea ar fi bine venită, dar…cine să ţi-o dea?
Final, jură că nu mai pui gura pe băutură, veci! E o etapă de care uşor treci…
Alte stiri din: O clipa de zambet Afisari - 318
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
decebal tower
birouri zona decebal
apartamente zona decebal
apartamente lux unirii
apartamente de lux unirii
apartamente 2015 unirii
apartamente noi 2015 unirii
birouri noi 2015 unirii