Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Raport oficial: Încălzirea globală va devasta omenirea până în 2050 | Ce decizii s-au luat la Adunarea generală a Fundației Colegiului Național de Apărare | Marea familie FRFK | 5 motive pentru care rujurile mate sunt cele mai indicate pentru plaja | Mediul de afaceri începe să se rarefieze. Tu cu cine faci business?

I-AUZI!

Scris de :     2017-06-21 08:53

Am citit în „Ziua veche”că… „Un singur spermatozoid conține 37,5 MB de informație genetică! Ceea ce înseamnă că o singură ejaculare echivalează cu un transfer de date de 1.500 terabytes (sau, altfel spus, echivalentul memoriei a aproximativ 1,5 milioane de calculatoare personale bunicele)”

Iată o informaţie pe care am “captat-o” din presa amintită şi comentariul firesc este „Să ne-nţeleagă femeile, de câtă infuzie de inteligenţă facem, când… facem ce facem!” E un transfer uriaş de terabytes (sau cum le-o spune), nu numai că, vezi Doamne, „Încalecă şi *ute, descalecă şi du-te!” Mai mult, conectarea partenerei la asemenea cantitate de deşteptăciune umană este o acţiune de înaltă performanţă şi contravine formulei, des uzitată, de „Prostul dracului!” Acum, că mai ies progenituri bătute-n cap, idioate sau cretine, nu mai ţine de bărbat. El a dat ce-a avut de dat, restul… Nu, nu e treaba femeii, de aceea e greşită şi butada „Mama proştilor e mereu gravidă!” Nu mama e de vină. Şi nu mă refer la mama mea, cu toate că unii din cititori, sunt sigur că la ea se gândesc…
Aşa că, dragi doamne şi domnişoare, iubite soţioare, ne‑ntinate fetişoare, amante apetisante, fete cochete, drăgălaşe tinerele, bunicuţe bunicele, mame, fiice, nepoţele, voi, femei căsătorite, cumnate, cuscre, iubite…şi voi, soacrelor!, aşadar, aşa dar… mai rar!
Doamne, noi, bărbaţii, ce ne mai umflăm în pene (sau ce s-o mai umfla), ce ne mai dăm cocoşi, suntem făloşi şi ni se pare că toată deşteptăciunea pământului e-n noi! Ei bine, nu-i aşa! Na! 🙂
Alte stiri din: O clipa de zambet Afisari - 110
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante