Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Unde trăieşte cea mai rapidă furnică din lume | Statele Unite au efectuat o operaţiune cibernetică secretă în Iran | Nobel 2019 - Cine este laureatul premiului pentru pace | Doi bărbaţi, arestaţi în Florida după ce au îmbătat un aligator | Recomandări pentru reducerea expunerii la radiaţiile electromagnetice

P.C.P. – ul (atenție, P.C.P., nu P.C.R.!)

Scris de :     2018-01-20 16:08

Nou, în politica capitalistă românească, care o să ne năucească (cacofonii voite)!

S-a înființat un nou partid: P.C.P.-ul, adică Partidul Celor Păcăliți. În scurt timp, prin păcălirea a tot mai mulți membri, va deveni partid de masă (c-așa-i la noi acasă!).

Sigla partidului va fi brațul drept, flexat spre înainte, cu pumnul strâns și degetul mare băgat  între următoarele. Iar palma mâinii stângi, aplicată pe cotul drept. Imnul partidului va avea refrenul: „Partidul meu iubit / Inima mea / Tot omul păcălit / Te va vota!” Patronul spiritual va fi cunoscutul și popularul Păcală, iar cartea de bază, evident, Păcălici. Normal, ziua partidului va fi 1 aprilie, iar sloganele vor conține esența lui doctrinară: „Ai luat țeapă!”; „A fost o farsă!”; „V-am tras clapa!” etc. Alegerile se vor organiza la Sfântul Așteaptă. Va fi un partid când de stânga, când de dreapta, ba de centru, ba de extremă stânga-dreapta.

Așteptăm înscrieri în acest partid, până la data de întâi ale luniI în curs (?!). Viitorii membri trebuie să aducă o dovadă că n-au mai fost păcăliți, o adeverință că au venituri de peste o mie de lei și o parte însemnată din avere, pentru a intra în… cursă (normal, linia partidului asta cere!). Celula de bază a PCP-ului – minciuna!

 

Dacă P.C.R.-ul (Partidul Comunist Român) a ținut 40 de ani (la conducere), PCP-ul (recte Partidul Celor Păcăliți) sperăm să țină măcar… 40 de zile (de inducere). Un pic mai puțin decât un guvern actual. Dialogul în această formațiune politică va fi viu, hazliu și de permanentă inducere în eroare. Este de dorit ca, așa cum sunt și partidele existente de la noi din țară, și acest partid să fie… de tot râsul! 🙂
Alte stiri din: O clipa de zambet Afisari - 324
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante