Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Recomandări pentru reducerea expunerii la radiaţiile electromagnetice | Apple a lansat noile modele iPhone 11 (video) | Numerele de telefon la care poţi suna să-ţi recuperezi maşina ridicată în Bucureşti | Praful radioactiv de la Cernobîl este încă o problemă serioasă | Pentagonul aduce drone militare MQ-9 Reaper în România

POFTĂ BUNĂ, DAR NU-I A BUNĂ!…

Scris de :     2017-11-30 13:29

Adevărul e că, la noi, orice eveniment se lasă cu mâncare, la greu. Care și ea, mâncarea, se lasă greu, la stomac… Fie că e sindrofie, aniversare, lansare, sărbătoare, comemorare, pomană… hrană, cât încape!

Ia și-un șnițel, cu nițel sparanghel, o ciozvârtă de friptură, saramură, cârnăcior (un ciot!), puțin antricot, trei-patru pârjoale, două (nouă) sarmale, cu un pic de efort, merge și-o felie de tort, dulceața se simte-n salivă! Hai și câteva lingurițe din colivă… Final, fructe sau lichide-apeducte! Scoatem (mă scuzați!) o râgâială scurtă, ne mângâiem pe burtă, ne uităm la mâncarea rămasă pe masă și regretăm că n-am gustat din ordef și din salata boeuf, mai cerem o sarma și… nelipsita cafea. După care, înainte de plecare, ne fotografiem cu masa goală sau, maxim, o sticlă de apă minerală, că nu dă bine. Sunt prietene, vecine, care nu trebuie să vadă ce masacru culinar a fost la masă.
Apoi plecăm acasă, unde ne uităn ce-o mai fi prin frigider, deși am băgat în noi ca-ntr-un sac, dar… doar așa, să-i punem capac! Și, final, diclofenac. O pastilă sau toată tableta, după care invadăm toaleta. Că, de, e… „Pohta ce-am pohtit!”
Alte stiri din: O clipa de zambet Afisari - 253
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante