Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Un bilanț triumfalist al unei instituții compromise | Cum funcţionează sutienul inteligent | 662 de imitatori ai lui Charlie Chaplin (foto) | Poșta Română: cărți poștale personalizate direct de pe telefon | Armata britanică trimite Typhoon-ul în România

RO-IEŞIRE (ROIRE)

Scris de :     2016-06-29 08:19

Europa e devastată!!! Românii vor să facă referendum pentru ieşirea din U.E.! Angela Merkel e pur şi simplu şocată.

RO IEŞIRE (ROIRE) o clipa de zambet N-a mai avut aşa veste de poveste, de când am întors armele împotriva nemţilor, la 23 august 1944 (asta pentru că nici nu se născuse). Francois Hollande e derutat total. L-a sunat pe preşedintele Uniunii Europene: “Măi, belgiene, aveam şi noi fraierii noştri….” Premierul Marii Britanii David Cameron a convocat de urgenţă Parlamentul. “Dacă iese România, intrăm noi…înapoi!” Câţiva europarlamentari, de-ai noştri, de trei zile nu mai au somn! Cum să piardă ei fotoliile călduţe şi miile de euroi? Până şi Anghel Iordănescu şi-a făcut cruce şi a pupat 69 de iconiţe, comentând “Am ieşit noi primii de la Campionatul European de fotbal, dar chiar aşa, să ieşim şi din U.E.? Amu’…e bine? Nici nu mai ies din funcţia de antrenor! Ce-i moda asta cu ieşitul?”

Consiliul European e într-o forfotă continuă. Leul românesc a crescut brusc la băncile din apus, mai ales că nici nu e folosit acolo, ca monedă. Teroare între magnaţi, afacerişti, investitori, care tocmai se hotărâseră să investească la noi în ţară! Aflând de ce vor să facă românii, nişte vasluieni au pornit într-o acţiune de terorism, devastând cu topoarele câteva baruri, crâşme, birturi şi bodegi din puzderia de localuri aflate peste tot, în căutare de trotil, vodcă şi vin. Chiar şi câteva femei erau deja moarte. Evident, de bete. Prin cimitire, mare vânzoleală. “Iar tre’ să ieşim la vot?” se întrebau morţii şi se vedea cum au răcit de spaimă.

Donald Trump a afirmat într-o conferinţă de presă că, dacă nu iese preşedinte în S.U.A., candidează la noi şi ne linişteşte. Klaus Iohannis i-a comunicat (răspicat): “Nici – să – nu – te – gân-deşti!” Vladimir Putin a fost rezervat în declaraţii, continuând să dea ameninţător din degetul arătător. A fost schimbat până şi numele scutului de la Deveselu. Acum e Detristu’, nu veselu’. Guvernul tehnocrat e debusolat, Parlamentul României e-n degringoladă. Europa e buimăcită! Scriitorii din puşcării au pus mâna pe condeie, poate le vine vreo idee.
Doar Barack Obama pare a fi mai liniştit, că nu mai poate candida şi – oricum – americanii conduc lumea.
Deşi se spune că în lumea anului 2050 va fi un singur stat, Statele Unite, cu capitala la Moscova şi va fi condus de doi chinezi: Iţic şi Ştrul!
Alte stiri din: O clipa de zambet Afisari - 237
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
decebal tower
birouri zona decebal
apartamente zona decebal
apartamente lux unirii
apartamente de lux unirii
apartamente 2015 unirii
apartamente noi 2015 unirii
birouri noi 2015 unirii