Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Raport oficial: Încălzirea globală va devasta omenirea până în 2050 | Ce decizii s-au luat la Adunarea generală a Fundației Colegiului Național de Apărare | Marea familie FRFK | 5 motive pentru care rujurile mate sunt cele mai indicate pentru plaja | Mediul de afaceri începe să se rarefieze. Tu cu cine faci business?

Atenţie la conserve

Scris de :     2012-08-29 16:53

A trecut referendumul, s-a  întors Băsescu, demonstranţii din Piaţa Universităţii încep să se obişnuiască cu ideea că nu îi bagă nimeni în seamă, unii merg să îşi ia banii, alţii aşteaptă să se trezească românii.

Marin NeacsuBăsescu a tăcut o săptămână după decizia CCR, sfătuit nu ştiu de cine, dar bine consiliat. Dacă ar fi ieşit din bârlog imediat după Hotărârea CCR, ar fi fost sfâşiat de mulţime, poarta Cotrocenilor ar fi fost în pericol. Dar cineva l-a sfătuit să stea cuminte, să lase ciorba să fiarbă, să dea uşor peste răscol, să iasă spuma şi apoi să vină când nu mai există pericol de explozie. Bine jucat, românul se plictiseşte repede, minunile ţin cel mult trei zile. Aceeaşi tactică o aplică şi Ponta cu Antonescu după bătaia de joc din Parlament, ba mai mult ei şi-au luat măsuri şi s-au dat la fund înainte de eveniment, ca să nu îi aştepte presa sau cei 7,4 milioane de români pe care îi reprezintă la ieşire şi uite aşa, vin după 3 zile, când mămăliga s-a răcit şi nu mai face cu ochiul nimănui.

Între timp, Europa e bucuroasă că a scăpat de necunoscut şi poate spera din nou la contractele promise de Băsescu, FMI-ul va veni din nou la noi după ce guvernul Ponta va pica la moţiunea de cenzură şi va încheia un nou acord, mult mai avantajos, vor urma alegerile şi vom avea din nou un guvern Băsescu, indiferent din ce partide va fi format. La prima întâlnire a parlamentarilor, noua majoritate parlamentară reformată din PDL şi veşnicii trădători, vor declanşa şi ei un Blitzkrieg sau o lovitură de stat ”gen Clark”  şi guvernul Ponta va coborî  de pe cal mai repede decât s-a suit, dar de data asta nimeni nu va ţipa că e lovitură de stat, pentru că Ponta şi Crin sunt nişte delicaţi şi nu vor să facă ce a făcut Băsescu. Aşa e, Băsescu a vrut să conducă ţara, ei nu vor asta. Unde mai pui că USL va trebui să suporte şi handicapul parlamentarilor ”fericiţi” care au fost aleşi la locale. Culmea e că mulţi dintre ei vor schimba şi ei partea după schimbarea guvernului sau măcar după parlamentare, dacă vor să primească şi ei fonduri de la noul guvern şi să nu fie întrebaţi cu cine au votat la referendum sau cum au actualizat listele.

Vor urma alegerile, partidele vor primi iarăşi bani pentru campanie, românii îşi vor primi porţia de adrenalină, presa va mai bate câteva recorduri de rating, Gâdea va lua locul lui DD iar Aspasia pe al Elodiei, Badea va lupta pentru centura neagră cu Danileţ, Ciutacu se va apucă de Wrestling, cimitirele armatei nu vor mai purta cruci IAR ci F16, Roşiile româneşti se vor vinde cu succes peste hotare cu zăcăminte cu tot, demonstrând că în ciuda secetei, solul a fost bine ”irigat”, vor începe alte autostrăzi cu preţuri de ”criză de criză”, România va deveni oficial groapa de gunoi, pista de încercări, spitalul de campanie, carnea de tun, sacul fără fund, grânarul, blănarul, minerul, ospătarul, tuturor alianţelor Euro-Atlantice, românii se vor bate între ei pe străzile Europei pentru un căţel de usturoi, va fi distracţie mare. Dar distracţia cea mai mare va fi la alegeri.

Nici nu vor apărea bine listele de candidaţi că vor şi transpira în media diferite date şi informaţii, stenograme, documente ale CNSAS, dosare ale DNA, ANAF, ANI, CSAT, care vor face deliciul presei şi al românilor interesaţi de capra vecinului. Cei vizaţi vor fi de regulă nu cei mai periculoşi ca şanse de a fi aleşi, ci cei mai periculoşi şi mai neabordabili fie pentru că nu au cine ştie ce probleme cu justiţia, deci nu pot fi şantajaţi, fie pentru că au un spate financiar şi politic asigurat.

Cei cu şanse mai mici, dar uşor de şantajat vor fi lăsaţi în pace, chiar dacă la unii dosarul colcăie de aspasii, pentru că ei reprezintă întotdeauna armele secrete, conservele care sunt folosite doar atunci când îţi crapă buza, ei stau în banca lor şi acţionează pe ascuns. E nevoie de aceşti oameni infiltraţi şi mascaţi în toate partidele, aşa că să nu vă mire dacă veţi vedea pe listele unor partide oameni nu doar cunoscuţi, ci consacraţi ca fiind corupţi şi veţi vedea cu consternare că nu îi bagă nimeni în seamă, nu se ia nimeni de ei, nu apar dezvăluiri, nu se sesizează nici o instanţă. Aşa a reuşit să se menţină şi Aspasia în CCR propusă de PSD şi susţinută de PDL. PSD ştia ce a propus şi situaţia le convenea, pentru că şi ei o şantajau la rândul lor şi credeau că au situaţia sub control, numai că atunci când e în joc Preşedinţia, Băsescu scoate şi conservele la luptă.

De acum încolo Aspasia devine conservă-conservă, ea nu mai foloseşte nimănui, nu îşi mai bate nimeni capul cu ea. Doar Gâdea continuă să caute prin lăzile de gunoi încercând să convingă lumea că a descoperit America, răul absolut, că fără el România ar fi intrat în colaps şi fără dezvăluirile lui senzaţionale, dezvăluite cu spatele la public privind pe ecranul unde se strâmbă Mircea Badea, până i se aburesc ochelarii, românii ar fi fost mai săraci. Cazul Aspasia este clar, şi dacă până acum nici PDL nici PSD nici PNL, şi nici DNA nu s-au sesizat, NICI NU SE VOR SESIZA, pentru ei Aspasia este un caz nefericit, care a fost victimă colaterală, toţi se simt vinovaţi faţă de ea, unii pentru că au propus-o şi promovat-o folosind-o până acum tocmai în baza dosarului, ceilalţi pentru că au fost nevoiţi să o deconspire ca fiind de fapt conservă, şi să se folosească de ea pentru a câştiga. DIN ACEASTĂ CAUZĂ NU I SE VA ÎNTÂMPLA NIMIC, TOŢI O COMPATIMESC, DAR SE SCUZĂ GÂNDIND CĂ ASTA E RISCUL. Şi ea ştia ce riscă atunci când a intrat în joc cu un asemenea dosar. Ce nu înţeleg eu este de ce domnul Gâdea sau altul ca el care se dă cu burta de pământ pentru dreptate şi adevăr, nu încearcă să vadă ce se ascunde în spatele celorlalţi membri ai CCR sau CSM sau CNSAS, PENTRU CĂ NICI UNUL DIN CEI CE AU UN CUŢITAŞ CÂT DEMIC ÎN MÂNĂ NU A MÂNCAT PÂINE NEAGRĂ, DAR TOŢI AU PETE. Ar fi foarte curios de aflat dacă s-ar găsi un singur membru al CCR curat. Dacă s-ar intra puţin în dosarul domnului Predescu, cel care este atât de lăudat pentru ”atitudinea lui ”  ce am găsi ? De ce nu verifică  nimeni ? Cu Aspasia e clară, ne-am lămurit, să mergem mai departe sau aşteptăm să mai vină un referendum, să apară alt trădător, altă conservă şi iarăşi ne consternăm o lună ?

Scoateţi toate conservele şi verificaţi-le termenele de valabilitate.

P.S. Antena 3 ar trebui să schimbe reclama cu Aspasia si Băsescu şi să întrebe unde sunt Ponta şi Antonescu .
Alte stiri din: Opinii Afisari - 2,666
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante