Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Raport oficial: Încălzirea globală va devasta omenirea până în 2050 | Ce decizii s-au luat la Adunarea generală a Fundației Colegiului Național de Apărare | Marea familie FRFK | 5 motive pentru care rujurile mate sunt cele mai indicate pentru plaja | Mediul de afaceri începe să se rarefieze. Tu cu cine faci business?

Crizele românilor

Scris de :     2011-02-23 01:49

 Boc spune că România a început să iasă din criză. Nu mult, un pic. Cât? Păi a crescut acolo ceva, nu se ştie ce anume, cam cu 0,1%. Nu se vede, dar domnul Boc simte şi asta e important. Nu contează că 18 milioane de români nu văd şi nu simt nimic, simte domnul Boc că a crescut şi asta e suficient.

Marin NeacsuAlţi specialişti ai PDL încearcă să explice că nu e sigur, datele aşa spun, dar şi datele s-ar putea să fie înşelătoare. Deci îşi pregătesc terenul pentru lunile următoare. Domnul Ponta, abia trezit din somn,  vine şi ne spune că nu România a ieşit din criză, ci doar Udrea şi Băsescu. Eu cred că se înşeală. Băsescu încă nu a ieşit din criză. Mai e un hop, hopul UDMR şi atunci se vedeţi criză la Băsescu.

Madam Udrea nu a ieşit din criză, sigur. Nici nu a intrat. Va intră însă  imediat ce Roberta va ridica pretenţii. Şi are şi de ce.  La cât a lăudat-o Boc la ultimele  alegeri locale de partid, ai crede că Betty este salvatoarea partidului şi a guvernării. Şi cam aşa e. În timp ce doamna Udrea se plimba cu frunza prin China şi se dădea cu gondola în Parâng, Bettina transpira din greu la numărat voturi, la sculat oamenii din somn şi la ridicarea degetelor. Ce-i pasă Elenei, ea răspunde de un singur deget, dar Roberta are atâtea degete de ridicat şi dirijat şi e lăsată acolo undeva, pe locul doi. Pe ea nu o propune nimeni , nici măcar în particular, nici primar, nici prim ministru, nici şef de partid, nici preşedinte. Credeţi că îi e uşor ? Şi în definitiv, e şi mai frumoasă decât Elena, că nu degeaba a fost Miss. Şi e tot blondă. Şi atunci de ce să fie Elena  premiantă ?

Eu cred că Betty merită premiul 1 pentru că a dovedit că are  sânge  atunci când şi-a riscat reputaţia şi libertatea  numărând din doi în doi. Şi în timp ce Elena se chinuia să  cheltuiască banii primiţi din buget, Betty se chinuia să  îi asigure prin votul senatorilor.  Păi se compară ? Deci, adevărata criză pentru Elena Udrea şi Băsescu  va începe când  Roberta îşi va revendica locul şi va fi conştientă de imensa sa contribuţie pe altarul Zeului PDL. Atunci să vedeţi crize în România şi să fiţi siguri că tot ce a fost până acuma, a fost floare la ureche. 
Alte stiri din: Opinii Afisari - 1,820
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante