Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Peroanele improvizate ale liniei 41, extrem de periculoase | A fost descoperită „gena nemuririi”. Oamenii nu ar fi chiar nemuritori, dar ar putea trăi câteva mii de ani | 28 de persoane internate in urma deratizarii din Timisoara, 12 copii | Primele informaţii despre firma care a făcut deratizarea în blocurile din Timişoara | Cât costă brazii de Crăciun în 2019?

Cum i-a ars Ponta pe Stancu, Ursu şi a lor Ora de foc

Scris de :     2011-02-19 12:10

Emisiunea „Ora de foc” de pe Realitatea TV a dispărut.

Roland Catalin PenaAsta o ştie toată lumea care se uită la postul patronat de Sorin Ovidiu Vântu şi manageriat de Sebastian Ghiţă.

Oana Stancu, care realiza şi prezenta emisiunea alături de Adrian Ursu, a spus că a fost anunţată prin e-mail de către Sebastian Ghiţă că Ora de foc iese din grilă. Nici ea, nici Ursu nu au primit, sau cel puţin aşa declară public, o explicaţie clară, un reproş punctual, ceva acolo…

Stancu speculează prin presă că i s-ar trage de la o prea mare prietenie cu Vîntu, care se luptă, mai nou, cu Ghiţă pe controlul politicii editoriale a staţiei.

Iată ce s-a întâmplat, de fapt, cu adevărat, potrivit surselor mele extrem de informate.

În seara când tot mapamondul aştepta cu sufletul la gură demisia lui Hosni Mubarak, invitat la Ora de foc era însuşi Victor Ponta. Prin telefon a intrat şeful ANAF, Sorin Blejnar, care îl acuza pe preşedintele PSD că nu a declarat o sponsorizare pe care ar fi primit-o.

Vezi aici ce-i imputa concret Blejnar lui Ponta

Vine pauza publicitară în timpul căreia Ponta îi spune lui Ursu că nu mai vrea ca Blejnar să intervină telefonic în emisiune. Se reia transmisia, iar Ursu, culmea independenţei jurnalistice la Realitatea TV, îl bagă iarăşi în direct pe Blejnar. Prima greşeală.

A doua greşeală, pentru care eu îl găsesc mai vinovat pe Mubarak decât pe cei doi: Se întrerupe emisiunea ca să se transmită declaraţia preşedintelui egiptean taman când Victor Ponta încerca să demonstreze ceva la tabla din platou.

Ce s-a întâmplat mai departe nu e greu de dedus. Victor l-a sunat pe amicul său bun Sebi şi a depus o reclamaţie, ce avea să se dovedească incendiară şi fatală pentru Ora de foc.

Uite aşa s-au implementat încă o dată standardele BBC la Realitatea TV.

Recunosc cu onestitate că nu am văzut emisiunea respectivă, dar bag mâna în foc pentru sursele mele.

În concluzie, asta e Realitatea, doamnelor, domnilor, mult  stimate Hurezeanu, dragă Tănase, iubite Pelicane şi voi ăilalţi care vă mai umflaţi în pene pe acolo!
Alte stiri din: Opinii Afisari - 359
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Fenomene meteo severe în România. Prognoza meteo pentru București Citeste