Acasa Opinii În spatele Crucii se ascunde Diavolul

În spatele Crucii se ascunde Diavolul

scris de Teodor Seran
260 Afisari

Chiar de la începutul guvernării sale, PSD s-a prezentat ca un înger îmbrăcat în alb, care nu dorește decât binele cetățenilor. Elementul esențial al viitoarei fericiri generale, folosit fără nici o tribulație în implementarea politicilor sociale, a fost și va rămâne în continuare mărinimia autorităților în acordarea tuturor avantajelor financiare, posibil a fi acordate celor de la sate și cu deosebire celor din mediul urban.

teodor seranAmăgirea populației conform dictonului “Să-i ducem pe proști cu zăhărelul, că vedem noi cum ne descurcăm!”, este “Piece of cake-ul” tactic folosit de către blajinii îngeri ai PSD-ului în filantropicul act al guvernării. Restul, este Prostie!

Autoprezentarea guvernanților în postura unor  îngeri de toată isprava, care fac doar fapte bune și care au sechestrat toate vorbele unse cu miere din limba română, la care se adaugă cvasi-umplerea buzunarelor celor nătângi, a dus la crearea unei false opinii generale, conform căreia, actualii guvernanți, să fie votați în continuare. Pentru a smulge acestă opinie favorabilă din mintea manipulată a celor mulți, este nevoie de un comportament aparent profesionist, dezbrăcat de șmechereală, care să ofere garanții credibile pentru un trai decent.

PSD nu mai este de mult timp un partid social-democrat, nu doar datorită faptului că a renunțat de bună voie la doctrina social-democrată, dar și la o politică socială coerentă. Viața a demonstrat că toți cei care promit ușor, nu se țin niciodată de cuvânt, producând în final suferință prin nerespectarea promisiunilor fără acoperire. După această fardare stridentă a realității și amăgirea libidinoasă prin acordarea de păpuși gonflabile, va urma imensa dezamăgire a acoliților înșelați, care, căutând într-o anumită zi fatidică în spatele Crucii îl vor găsi rânjind nepăsător pe Diavol.

Întrebarea este: cât timp vom mai accepta să înfruntăm provocăriile viitorului, având drept unică pavăză, într-o iluzorie luptă, o imensă doză de prostie? Se pare că și Uniunea Europeană a atins punctul maxim al răbdării față de corupția, birocrația și minciuna care bântuie libere în România? Oficialii europeni și-ar dori ca aceste plăgi să nu se mai manifeste într-o țară membră a Clubului Select- Uniunea Europeană! Există însă o etică, pe care Uniunea Europeană o va respecta întotdeauna, pentru că Organizația nu își va trăda niciodată principiile. Cel puțin 10 principii vor rămâne imuabile și de necontestat. Ele vor rămâne în fibra UE fără a fi negociabile. Voila pourquoi, oficialii Uniunii Europene, nu îl vor întreba niciodată în mod direct pe Liviu Dragnea: „Domnule Dragnea de ce ați procedat astfel? De ce ați încălcat niște reguli?

De ce ați nesocotit niște Directive Europene?” Cei de la Bruxelles nu vor proceda în acest fel niciodată! Vor sista însă acordarea fondurilor financiare europene, astfel încât, situația din România să se înrăutățească. Ceea ce va avea drept consecință o mare nemulțumire a cetățenilor, ducând la schimbarea guvernului prin mari manifestații de stradă sau va conduce la exprimarea unui imens vot popular negativ. Fiind o entitate veșnică și ticăloasă, din când în când Diavolul , atunci când se visează a sta pe tronul lui Dumnezeu, este trimis într-o pensie prelungită de către o voință populară puternică.

Nenorocirea este că, după un timp, oamenii cred că Diavolul a plecat definitiv și că nu se va mai întoarce niciodată. Datorită acestei erori grave, oamenii de bună-credință nu mai aruncă din când în când câte o privire atentă în spatele Crucii, pentru a descoperi siderați, că în spatele ei, Întunecimea-Sa, zâmbește super-fericit.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS