Acasa Opinii Merkel, Băsescu şi federalizarea românilor. Fota trage un semnal de alarmă

Merkel, Băsescu şi federalizarea românilor. Fota trage un semnal de alarmă

scris de Marius Bâtcă
1.811 Afisari

Consilierul prezidenţial Iulian Fota îi atrage atenţia lui Crin Antonescu că greşeşte, cu speranţa că poate o să PRICEAPĂ şi Traian Băsescu. Nu mai spuneţi „MOLDOVENI”! Berlinul pregăteşte FEDEREALIZAREA teritoriilor româneşti.

Marius Batca„Este o întreagă problematică legată de securitatea naţională (…) Trebuie să avem grijă cu noţiunea de moldoveni, care, de fapt, sunt români care trăiesc într-o anume pozitie geografică”. Afirmaţia îi aparţine consilierului prezidenţial pentru probleme de siguranţă naţională Iulian Fota. Reproşul îi era adresat preşedintelui interimar Crin Antonescu, ca urmare a felului în care s-a adresat celor peste 15.000 de participanţi la mitingul de la Iaşi, în favoarea demiterii lui Traian Băsesscu.

„L-am văzut astăzi (n.red. – 22 iulie) în discursul de la Iaşi. L-aş implora să evite această formulă de adresare, „moldoveni„. Este o întreagă problematică legată de securitatea naţională plecând de la această identificare. Pentru noi are o conotaţie regională, dar pentru alţii are o conotaţie etnică şi riscăm să creăm o situaţie complicată pentru viitor. Trebuie să avem grijă cu noţiunea de „moldoveni„, care, de fapt, sunt români care trăiesc într-o anume pozitie geografică. Este un dosar foarte sensibil al nostru ca ţară şi trebuie avut grijă cu el”, a declarat Iulian Fota.

Nimic mai adevărat! Iulian Fota are perfectă dreptate. România duce, din nou, o luptă diplomatică pentru recunoaşterea faptului că „moldovenii” (din Ucraina şi R Moldova) sunt români. Iar Iulian Fota bate şaua (Crin Antonescu), poate pricepe şi iapa (Traian Băsescu).

ANGELA MERKEL MERGE LA CHIŞINĂU CA SĂ ANUNŢE FEDERALIZAREA TERITORIILOR ROMÂNEŞTI

Suspendatul preşedinte Traian Băsescu – deşi se bătea cu pumnii în piept că nu recunoaşte „moldovenii” – s-a trezit să salute din prima frază „moldovenii” veniţi să-l susţină la mitingul de Iaşi, accentuând faptul că l-a însoţit nevasta, pentru a nu cădea în mrejele frumoaselor „moldovence”. Wow!

Dacă, în cel mai fericit caz, Crin Antonescu poate fi bănuit de faptul că nu este încă familiarizat cu dedesubturile politicii externe, cel puţin în această privinţă, care este scuza lui Traian Băsescu???

„Am avut discuţii cu privire la confuzia creată în unele relaţii internaţionale cu privire la minoritatea moldovenească şi am concluzionat că suntem două state independente şi suverane având ca locuitori în mod preponderent românii. Ne leagă istoria, ne leagă limba, ne leagă tradiţiile, ne leagă bucuriile şi necazurile care au trecut peste români în ultimele secole”, declara Train Băsescu, în luna mai, în timpul întîlnirii oficiale cu Nicolea Timofti, preşedintele celui de-al doilea stat românesc, cu capitala la Chişinău.

La începutul lunii iunie 2012, princ vocea ministrului de Externe, România reacţiona la decizia Ucrainei de a face distincţie între limba română şi “limba moldovenească” şi susţinea că nu acceptă ultima sintagmă. “România nu acceptă existenţa unei limbi moldoveneşti, distinctă de limba română“, declara ministrul Afacerilor Externe, Andrei Marga, într-o conferinţă de presă. Rada Supremă din Ucraina adoptase în primă lectură un proiect de lege privind “politica limbii de stat”, care prevede, că, alături de altele, limbile română şi “moldovenească” vor avea un statut special.

Între timp, nişte mankurţi şi jigodii ruso-germane de la Chişinău, ghidate de Angela Merkel, au lansat proiectul Republica Federală Moldova.

Republica Federala Moldova

Merkel, Băsescu şi federalizarea românilor.

Republica Federală Moldova – stat în sud-estul Europei, alcătuit din 5 Republici (Republica Moldova de Est – raioanele din stânga Prutului, Republica Moldova de Vest – judetele din România, Republica Moldovenească Nistreană – Transnistria, Republica Găgăuzia, Republica Bucovina – teritoriu românesc ocupat de Ucraina) şi o regiune autonomă (Regiunea autonomă Basarabia – Bugeac – sudul Basarabiei, teritoriu românesc ocupat de Ucraina).

Limbile oficiale: moldovenească şi rusă.

Capitala – Chişinău.

Populaţia – 10,5 milioane de oameni.

Forma de guvernare – republică prezidenţială.

Situarea geografică

Republica Federală Moldova este situată în extrema sud-vest a Câmpiei Europei de Est, şi ocupă cea mai mare parte a teritoriului dintre râurile Nistru şi Prut, precum şi teritoriul de partea stângă a râului Nistru şi partea dreaptă a râului Prut.

Ţară face parte din regiunea bazinului Mării Negre, la sud are acces la Marea Neagră, zona litoralului între deltele râurilor Nistru şi Prut cu lungimea de 134 km.

Are hotar comun cu Ucraina la nord şi est, cu România la vest.

Clima este medie continentală. Iernile sunt blânde, scurte, verile sunt călduroase şi lungi. Temperatura medie în luna ianuarie este de -4 ° C, în iulie 21 ° C. Minimul absolut de -36 ° C, cu un maxim de +41 ° C. Precipitaţiile medii anuale variază între 380-550 mm.

Toate râurile fac parte din bazinul Mării Negre. Cele mai importante râuri – Prut şi Nistru. În văile râurilor sunt multe lacuri de luncă. Solurile sunt reprezentate prin cernoziomuri tipice (75%). Majoritatea teritoriilor sunt arabile. Vegetaţia de stepă sa păstrat numai în zone mici la sud.

Populaţia

Pe teritoriul Republicii Federale Moldova locuiesc 9 grupuri etnice: moldoveni, ruşi, ucraineni, români, găgăuzi, evrei, bulgari, belaruşi, polonezi.

Structura administrativ-teritorială

Structura teritorială a Republicii Federale Moldova se bazează pe principiile uniunii federale de republici democratice. Puterea de stat este exercitată cu respectarea combinaţiei între principiile de centralizare şi descentralizare, cu dezvoltarea social-economică uniformă a regiunilor, ţinând cont de particularităţile istorice, economice, geografice şi demografice, tradiţiile etnice şi culturale.

Subiecţii federaţiei

În nord, în zonele superioare ale râului Prut şi mai puţin Nistru, este situată Republica Bucovina, capitala – Suceava. Râurile Suceava şi Siret îşi iau începutul, iar în partea de sud a Bucovinei curge râul Bistriţa.

De parte stângă al Nistrului în zona de mijloc şi cea inferioară, este situată Republica Moldovenească Nistreană, capitala – Tiraspol.

În zona dintre Prut şi Nistru este situată Republica Moldova de Est, capitala – Chişinău. În componenţa sa, în partea de sud, este situată Regiunea Autonomă Basarabia.

Pe partea dreaptă a râului Prut este situată Republica Moldova de Vest, capitala – Iaşi.

La sud, între râurile Prut şi Nistru, parţial în stepele de Bugeacului, este situată Republica Găgăuzia, capitala – Comrat.

Structura statului

Republica Federală Moldova – republică democratică cu un sistem politic multipartid.

Puterea executivă este reprezentată de Guvern şi Preşedinte, cu competenţe largi pentru Preşedinte.

Puterea legislativă – Parlamentul bicameral.

Puterea judecătorească este reprezentată de Curtea Supremă de Justiţie, Curtea Constituţională, precum şi de un sistem de diverse instanţe judecătoreşti generale şi speciale.

Forma de guvernare – Republică prezidenţială. bla-bla-bla

Mai rămâne o întrebare: ce au discutat Victor Ponta şi Vlad Filat, la Chişinău, cu largul concurs al lui Nicolae Timofti? Federalizarea este exclusă din start! Rămâne de văzut cum va fi combătut planul de distrugere a românilor!

RAMÂNE DOAR UNIREA!

35 comentarii

Paul din Ohio 23-07-2012 - 17:14

Domnule Batca,
Ai cazut in plasa diversionistilor!

Marius Bâtcă 23-07-2012 - 17:49

Oare, domnule din Ohio!?
Si, daca, prin absurd, am iesit din plasa. Si, acum, va prezint si voua niste ochiuri????

Ciu Huhu 23-07-2012 - 23:56

Fota-i ji dan fata, moaca, mutra lui o spune!

bigone 23-07-2012 - 17:28

pe cand si cea munteano-olteneasca ?
ca sa ne eliberam noi, restul, de sub jugul slavo-turcitilor din sud -est !

urbos 23-07-2012 - 17:29

Si ar renunta Ucraina la teritoriile ocupate?

Pribeagul 23-07-2012 - 17:34

Urmasi ai vechilor traci – las pe altii sau pe altadata sa spun ce inseamna traci – , moldoveni, dobrogeni, munteni, olteni 🙂 , banateni, moti, ardedeleni, oseni, maramureseni, bucovineni suntem mindi ca suntem romani… rooooomani, rooooomani…. rooooomani…. !!!!…. !!!!!!!

Germania, daca este de buna credinta, si vrea sa indrepte ceva sau toate nenorocirile cauzate de ea poporului roman, poate s-o faca. Adica, o poate face prin implicarea ei intr-o actiune prin care „R Moldova”, toata, si sudul Basarbiei sa fie romanesti.

Acelasi lucru trebuie sa-l urmareasca Putin.

Alta cale nu e, sau daca unii spun ca e, acea cale este strimba.

pathfinder 25-07-2012 - 11:44

Si Bucovina de Nord?
Cui o lasam?

Pribeagul 25-07-2012 - 22:44

Obsevatie corecta. N-o lasam nimanui, doar e a noastra, a romanilor.

Pribeagul 25-07-2012 - 22:53

Harta-i facuta de „nişte mankurţi şi jigodii ruso-germane de la Chişinău”, care, dupa vechiul obicei, au imparit reritoriile romanesti dupa cum li s-a sculat. De data asta doar pe harta.

Normandia 23-07-2012 - 18:03

Rusia nu va renunta la asa-zisa Basarabie nu ca i-ar pasa, ci din principiu, din cauza grandomaniei pe care o are o supraputere. In Nistria is are localizata armata a 14-a, neica Putin, fata de care a promis in nenumarate rinduri ca si-o var etrage, dar, pina acum, nu s-a intimplat asa ceva, pentru ca, Putin stie ca la o saptamina dupa retragerea armatei a 14-a, asa-zisa Basarbie isi va luata teritoriul inapoi. de fapt, acesta este si motivul NEuniriri inca cu Romania, diplomatia romana asteptind ca, intr-un fel sau altul, sub presiuni dinafara sau prin negocieri, rusia sa-si retraga armata si sa dea liber la unirea cu Romania. Mult nu mai este, si, daca nu ne-am pierde energiile in lupte politice care nu dic nicaieri, si daca ne-am concentra pe cresterea economica si iesirea din saracie, si mai libera ne-ar fi calea spre Intregirea neamului. Dar asa? Pei timpitii din fruntea tarii ii intereseaza puterea si nu interesul national. De ce sa ne mai miram, daca la ora aactuala, in Romania au mai ramas doar scursorile, veneticii, idiotii si sclerozatii care habar nu au de propriul lor interes si se lasa prinsi in jocuri politice imposibile si care nu duc nicaieri? Tot altii de dinafara trebuie sa ne faca noua lectiile. Germania STIE ca noi, ca neam si ca spirit suntem doritori de integrare in civilizatia vestica a Europei, insa, saracia, incultura, reaua vointa, caracterul nostru balcanic (din care a rezidat „sa-i moara capra vecinului”), ne face sa stam pe loc. Merkel nu-si doreste o Romanie farimitata in partea asta de Europa, asa cum nu si-a dorit o Polonie segregata, ci o Polonie intreaga si puternica la granitele cu Ucraina, care Ucraina, azi e, miine nu e kolhoz rusesc. Romania, ca localizare strategica, inca mai reprezinta un mare interes pe harta diplomatica militara, si, daca neamul romanesc nu ar fi integrat intr-o tara, planurile vestului de a avea o zona tampon intre ea si Rusia s-ar duce pe chiul girlei. Asa ca, Merkel isi doreste o Romanie Unitara, Intreaga, asa cum Iorga spunea ca vecinirii Romaniei tot romani sunt. Moldova, ca spirit exista in egala masura cum exista Oltenia. Transilvania, Dobrogea, insa, acestea sunt doar niste repere mai mult geografice, caci, ca esenta spirituala, orice roman, indiferent in ce punct cardinal s-ar afla, el tot roman se considera.

Marius Bâtcă 23-07-2012 - 18:27

Mda. Toti copii, dupa ce au vazut Racheta Alba au cantat in cor. Germania si Merkel doresc o Romanie puternica, eventual, cu un teritoiriu crescut cu 19% si cu inca 3 milioane de locuitori.
Traiasca relatiile prietenesti intre popoarele german si rus. Romanii vor avea numai de castigat! :)) Asa au spus mereu prietenii Ribbentrop si Molotov!!!!

:))

urbos 23-07-2012 - 18:35

Trebuie spus totusi ca pactul ala nu insemna nimic, atat vreme cat Hitler pregatea invadarea Rusiei. Daca Merkel ar bate palma cu rusii ca sa-i phoota, n-ar fi neaparat de rau, insa Merkel e o vaca proasta, ultimul cancelar sugator la licurici.

Normandia 23-07-2012 - 18:45

D-le Batca, putina trimitere la istorie nu v-ar strica. Inca s emai gaseste pe net revista Magazin Istoric, acolo veti gasi un articol fundamenta al Germaniei despre Romania. Inainte de cedarea Traqnsilvaniei lui Horty, Hitler a comandat o investigatie-raport-studiu asupra teritoriilor romanesti, cu predilectie Transivlania si Moldova. rezultatul a fost unul definitoriu, care inca este luat de actuala clasa politica a Germaniei : teritoriile romanesti sunt pure d.p.d.v.d. national, iar declaratiile rusesti si unguresti nu au nici cea mai mica relevanta. caracteriul unitar al natiunii romanesti este consfintit de realitatea (de atunci si de acum) . Germania nu si-a schimbat de-atunci punctul de vedere privind independenta Romaniei, si caracterul ei unitar. de aceea eu va spun ca, prezenta lui Merkel in zona nu are nimic de-a face cu farimitarea Romaniei, ci, din contra, cu reiterarea faptului ca Germania recunoaste statutul integral al natiunii romane din aceste zone geografice. Sa stiti ca Merkel nu vine la aceste discutii cu informari de pe Discovery channel sau din Romania Mare, ci, fiind informata de cei mai buni istorici si sociologi ai Germaniei, care, in totalitatea lor se bazeaza pe aceleasi rezultate revelate de cercetatorii lui Hitler si nu numai. Recentele cercetari paleontologice ale cercetatorilor germani au definitivat caracterul unitar roman din zonele bucovinene, basarabene si tiraspoliene a romanilor d.p.d.v.d al studiului DAN-eic, care studiu demonstreaza si alt fapt, si anume, ca nici pomeneala, poporul roman nu se trage din poporul roman, ci, noi ca popor, suntem descendenti ai imperiului tracic.

Cu respect

Marius Bâtcă 23-07-2012 - 18:48

:))

Cosmin 23-07-2012 - 18:23

Nu prea am inteles de unde pana unde legatura dintre Merkel si sonatii aia cu federalizarea….

Marius Bâtcă 23-07-2012 - 18:47

Vezi ce spune de doi ani „ambasadorul Patricia Flor, responsabil în Ministerul de Externe al Germaniei, de Europa de Est, Caucaz şi Asia Centrală”

Paul din Ohio 23-07-2012 - 19:02

Domnule Batca,
Dumneata iti alegi stiri de pe situri diversioniste cum ar fi cel al KGBistului Vlad Cubreacov.

Marius Bâtcă 23-07-2012 - 19:11

Îhî, kaghebist, Cubreacov etc. Bineinteles, etî vseo normalnîi.
Domnule din Ohio, va rog sa precizati care este „aportul” domnului Cubreacov la acest text.
Nu spuneti, va rog, ca e partea cu „Republica Federala Moldova”, ca asta nu ii aparatine!

Paul din Ohio 23-07-2012 - 19:22

Partea cu Ptricia Flor

Marius Bâtcă 23-07-2012 - 20:49

@ OHIO

OSW – CENTER FOR EASTERN STUDIES

(http://www.osw.waw.pl/en/publikacje/eastweek/2011-05-25/moldova-s-prime-minister-asks-german-support)

During a visit to Germany on 17-20 May (2011), Moldova’s Prime Minister Vladimir Filat was able to obtain limited support from Chancellor Angela Merkel on the Transnistrian conflict. HOWEVER, MERKEL AVOIDED SUPPORTING THE MOLDOVAN GOVERNMENT’S OFFICIAL POSITION, OF REFUSING THE FEDERALISATION of the country which Russia has called for.

The purpose of the Prime Minister’s visit was to intensify economic cooperation between Moldova and Germany, especially to attract investments; and to obtain Germany’s support for a more active involvement by the European Union in Moldova, as well as German assistance for internal reforms and further action by Germany regarding the Transnistria question. Filat received a promise from Chancellor Merkel that Germany would link Transnistria to the agenda of the summit of the Eastern Partnership in Poland, and make a declaration of “the whole Union’s responsibility for finding a solution to the conflict”. However, Merkel does not support the position of the Chisinau government, which rejects a solution to the conflict based on the FEDERALISATION of Moldova, on which Russia has been insisting. Chisinau is ready to offer Transnistria broad autonomy, fearing that federalisation would allow Tiraspol (and Russia behind it) to block Chisinau’s policy, particularly with regard to integrating the country with Europe. The Moldovan press, citing sources in the Moldovan foreign ministry, revealed recently that German diplomats have been pressurising Chisinau to annul its law conferring special legal status on Transnistria, a move which would prevent Moldova from resolving the conflict BY FEDERALISING the country.
The advantages of FEDERALISATION as a solution were also raised by PATRICIA FLOR, the german foreign ministry’s special representative for eastern europe, during a visit to tiraspol at the beginning of march this year (2011)

ValVerde 23-07-2012 - 22:02

Draga autorule,

Daca articolul in engleza pe care il postezi e miezul argumentului d-tale, din doua una:

1. Suferi de scenarita si dezinformezi in mod deliberat.

2. Nu intelegi engleza si incerci sa le potrivesti cu resurse limitate.
Articolul, si in special Patricia Flor pe care o citezi, face referinta la federalizarea Rep Moldovenesti, in interiorul granitelor actuale, ca o posibila rezolvare a problemei Transnistriei.

De unde ai scos-o ca se intra in granitele curente ale Romaniei???
Te-a mai intrebat un forumist, ce are Merkel de a face cu sceleratii care vor desprinderea Moldovei romanesti de Romania ???????????

Ea nici macar nu s-a pronuntat cu privire la federalizarea Rep Moldova.

Paul din Ohio 23-07-2012 - 22:10

Foarte vag, dar ramane de vazut in ce ape se scalda Germania. Personal, nu cred ca se vor mai repeta sinistrele intelegeri Hitler-Stalin si doar diversionistii KGBisti exagereaza si adauga de la ei ce a spus Merkel sau Flor ca sa pastreze confuzia cat mai mult timp in mintile oamenilor. Ceea ce inteleg eu este ca Germania vrea sa fie un mediator onest si nu sa dicteze o solutie. Nici nu ar putea sa o faca in actuala situatie internationala, chiar daca ar dori-o. In alta ordine de idei, se pare ca Rusia, asa cum o stim noi, nu mai are mult „de trait”.

BULA 24-07-2012 - 10:49

@ Coana ValVerde

„Te-a mai intrebat un forumist, ce are Merkel de a face cu sceleratii care vor desprinderea Moldovei romanesti de Romania ”

Are ce a avut si cu Iugoslavia, de a facut-o bucati. Nemtii vor sa domine usor Europa de Est, fragmentand-o. Au nevoie de „spatiu vital”.

neacsum 23-07-2012 - 21:43

nu se va intampla prea curand nici federalizarea Romaniei, nici unirea cu Moldova, desi intentii exista si pentru una si pentru alta.Dar e bine de stiut ce intentii au unii si altii.

Timotei 24-07-2012 - 04:26

AAA, PAI DACA DOAMNA MERKEL SUGE LA UNGURI, SPUNEM NU SI NU!
Ce fente sunt astea cu federalozitari?
Maine federifutam si Covasna cu Ungaria, asta e fenta?

tupak amru 24-07-2012 - 08:07

o prostie , de la un capat , la celalalt .

trecem peste dezinformarea specifica fostilor ( actualilor ) politruci .
1. moldova doreste integrarea in UE , deci scenariul cade din start ;
2. intamplator , germania este singura mare putere care intelege soarta moldovei ; de ce ? simplu : a trait acelasi lucru , prin divizarea tarii , pana in 1989 .
3. germania este singura tara occidentala care , inca din 1998 , vorbea de spatiul uniunii europene pana la nistru .

din dorinta de a te face util , arunci cu noroi in merkel .
penibil , mai ales incercarea de atribui unui dobitoc ( fota ) merite pe care nu le are . probabil fota nici nu stie care este capitala r. moldova .
ideea unificarii r. moldova este o teza veche a moscovei , bazata pe anumite argumente istorice . vezi , d-le jurnalist ca , unii demnitari moldoveni , mai fac declaratii , pe la unele televiziuni romanesti . din nefericire , nu-i asculta nimeni , desi , intelectual ,sunt cu 10 clase peste ai nostri . poate asa ai intelege si domnia ta cat de complicat este spatiul ex-sovietic .

BULA 24-07-2012 - 10:34

Domnule N.M., UE nu va mai exista mult timp. Deci ceva nu se leaga, in teoria expusa.

DE CE TREBUIE DEMIS MONSTRUL MAFIOT TRAIAN BASESCU 24-07-2012 - 11:48

DE CE TREBUIE DEMIS MONSTRUL MAFIOT TRAIAN BASESCU LA REFERENDUMUL DIN „29

IULIE2012” SI TRIMIS LA PUSCARIA RAHOVA:

A VANDUT INTR-UN MOD MAFIOT FLOTA NATIONALA A ROMANIEI DE 310 NAVE COMERCIALE

SI 46 NAVE DE PESCUIT OCEANIC INTRE 1992-2000 SI A LASAT PE DRUMURI PESTE 20000 DE

NAVIGATORI SI FAMILIILE ACESTORA .
A IMPUS CELEBRA ROVINIETA FURAND IN ACEST FEL BANII CELOR CARE PLATEAU TAXA.
A JEFUIT CONTURILE CFR SI A DAT AFARA ANGAJATII ACESTEI COMPANII NATIONALE.
A JEFUIT SI A PRODUS DOAR SCANDAL LA PRIMARIA CAPITALEI.
SI-A DAT SINGUR O CASA IN STR.MIHAILEANEANU DIN CAPITALA
A BAGAT ZAZANIE SI A INCAIERAT LA MODUL PRIMITIV TOATE CATEGORIILE

SOCIALE,PROFESIONALE,POLITICE DIN ROMANIA DIN POZITIA DE PRESEDINTE AL STATULUI.
A PRODUS DIFERENDE POLITICE SI DE RESPONSABILITATE JURIDICA CU TOTI

PRIM-MINISTRII ROMANIEI.
A DUS O POLITICA DE REVENIRE A METODELOR FOSTELOR SERVICII DE SECURITATE

COMUNISTE IN VIATA PRIVATA A ROMANILOR.
A DISPUS IN MOD TOTAL ILEGAL SI AUTOCRAT TAIEREA SALARIILOR

BUGETARIILOR,PENSIILOR,ALOCATIILOR DE SOMAJ,DE MATERNITATE,A ORICAROR TIPURI

DE SPORURI SALARIALE.
A CERUT PENSIONARILOR SA IASA CAT MAI REPEDE DIN SISTEM PE CALE

NATURALA(MOARTE)
A INCHIS DIN DISPOZITIA SA EXPRESA PESTE 100 DE SPITALE,PESTE 1000 DE UNITATI

SCOLARE,TRIMITAND LA MOARTE SUTE DE SUFERINZI SAU REINSTITUIND IN ROMANIA

ANULUI 2012 ANALFABETISMULUI PRIN INCURAJAREA ABSENTEISMULUI SCOLAR.
A IMPUS CRESTEREA TVA LA 24%.
A IMPUS UN NOU COD AL MUNCII SI UN NOU COD DE DIALOG SOCIAL DE FACTURA

FASCISTOIDA,PRIN ASUMAREA IN PARLAMENT DE CATRE GUVERNUL BOC A ACESTOR LEGI.
A IMPUS O NOUA LEGE A EDUCATIEI DE FACTURA FASCISTOIDA REDUCAND CADRELE

DIDACTICE LA STATUTUL DE AGENTI ELECTORALI PENTRU PDL.
A GIRAT FURTUL R.ANASTASE LA LEGEA PENSIILOR PRIN METODA 80=160.
A GIRAT O CLICA OLIGARHIC-FINANCIARA CONDUS DE AMANTA SA INTIMA E.UDREA SI DE

CELEBRI REGI AI ASFALTULUI .
DETINE IN CONTURI DIN SINGAPORE,BAHAMAS,CAYMAN SI ALTE PARADISURI FINANCIARE O

AVERE ESTIMATA LA PESTE 2 MILIARDE EURO ADMINISTRATE DE OAMENII SAI DIN UMBRA.
DORESTE IN CONTINUARE DISPARITIA A PESTE 100000 PATURI DE SPITAL DIN 125000

EXISTENTE IN MOMENTUL DE FATA.
DORESTE UN SISTEM PRIVAT DE SANATATE DOAR PENTRU CEI CU BANI.
A MARTURISIT CA EL NU POATE CONDUCE O INSTITUTIE IN MOD DEMOCRATIC….

SE POT ADAUGA MULTE SI MULTE ALTE MOTIVE CERTE PENTRU DEMITEREA ACESTUI

MONSTRU CU CHIP UMAN…

DE FIECARE DINTRE NOI DEPINDE CE VREM LA REFERENDUM: DICTATURA

BASESCU-VOTEAZA NU / UN NOU INCEPUT PENTRU VIITORUL NOSTRU SI

DEMOCRATIE-VOTEAZA DA

VINO LA VOT SI EXPRIMA CE ITI DORESTI : DICTATURA OLIGARHIC-FINANCIARA SAU

DEMOCRATIE SI VIITOR PENTRU COPII NOSTRII.

ADAUGATI SI ALTE MOTIVE LA ACEASTA LISTA PENTRU DEMITEREA MONSTRULUI MAFIOT CU

TRASATURI UMANOIDE TRAIAN BASESCU SI DATI MAI DEPARTE….

Ciu Huhu 24-07-2012 - 13:43

Corect, subscriu!!!!!!!!!!
Toti romanii vom merge la vot, votam DA!

Doar o mina de cretini vor vota invers!

JOS DICTATORUL BASESCU, HUUUOOOOO!!!

camelia 24-07-2012 - 15:20

De cind vorbestitu in numele romanilor, JAVRA ORDINARA? Iesi afara, nenocitule de pe acest forum public. Sclerozati ca tine nu au ce cauta in spatiul public. Huooooo, vierme imputit ce esti.

morisca 24-07-2012 - 18:23

De ce nu iesi tu afara, daca nu-ti convine ce scriu altii aici ??

ciufulici 24-07-2012 - 13:52

Aha, deci mergi la folocorendum?
Atunci sa votezi cu manusile de box, na!

Victor 25-07-2012 - 08:48

DOMNULE BATCA .. SITUATIA CREATA DE CATRE usl UL DOMNULUI iLIESCU ….AJUTA ?

CRED CA DE 20 DE ANI POLITICIENII ROMANI (CU CITEVA EXCEPTII )DAU PALME ROMANIEI .,AJUTA LA DESTRUCTURAREASTATULUI ROMAN…

UN POLITICIAN CU AMBITIE SA AJUNGA PRESEDINTE SA NU OINTELEAGA abc uL….E GRAV ,FOARTE GRAV…

DE MULT CU „URECHILA-N” FRUNTE SE INCERCA DIVIZAREA STATULUI ROMAN ,PT A O INFAPTUII TREBUIE SA SE DIVIZEZE INIMIILE ROMANILOR ..IN TRANSILVANI ,MOLDOVENI …ETC ETC …CIND TOTUL VA FI PREGATIT ..URMEAZA SI PASUL HOTARITOR…

SPUN SI REPET E NEVOIE DE REDUCEREA NR DE INCAPABILI DIN PARLAMENT ,FORMAREA UNEI SCOLII DE PARTID ……..

pathfinder 25-07-2012 - 11:32

Misto harta.
O intrebare doar: de ce ati bagat tinutul Herta in componenta Bucovinei?
Probabil din nestiinta si asta spune multe…

Pribeagul 25-07-2012 - 22:54

Pribeagul
25-07-2012 at 22:53

Harta-i facuta de “nişte mankurţi şi jigodii ruso-germane de la Chişinău”, care, dupa vechiul obicei, au imparit reritoriile romanesti dupa cum li s-a sculat. De data asta doar pe harta.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS