Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Raport oficial: Încălzirea globală va devasta omenirea până în 2050 | Ce decizii s-au luat la Adunarea generală a Fundației Colegiului Național de Apărare | Marea familie FRFK | 5 motive pentru care rujurile mate sunt cele mai indicate pentru plaja | Mediul de afaceri începe să se rarefieze. Tu cu cine faci business?

Năstase de PDL

Scris de :     2011-05-14 17:53

Am asistat aproape fără să vreau la unele momente din Conferinţa Naţională a PDL, expuse la unele posturi tv . Spun fără să vreau pentru că, de fapt, căutam să văd ştirile şi să văd marea manifestaţie a SCMD, în faţa locul unde îşi ţineau lucrările portocalii. După propaganda şi mesajele transmise de domnul Dogaru pe toate posturile şi mijloacele  care l-au mai primit, credeam că o să spargă porţile cerului.

Marin NeacsuCând colo, pe nicăieri, nici un cuvant până la ora la care scriu acest articol. Poate duşmanul de clasă speriat de amploarea acţiunii şi numărul mare de participanţi a interzis orice informaţie privind marea de oameni care demonstra împotriva partidului de guvernământ. Sau poate că televiziunile păstrau ştirea ca cireaşă pe tortul câştigătorului, la emisiunile de seară. Cine ştie.
Cert este că uite aşa, forţat de împrejurări, am urmărit discursul domului Paleologu Teodor, un mare necunsoscut pentru mine până la aceată dată, despre care nu ştiam decât că îi place să taie panglici. Şi uite aşa, am aflat şi eu că poţi să îţi faci un nume în partid, concurând ca iepuraş. Păi ce, Mourinho, nu a început ca translator şi acum e cel mai tare din parcare ? Privindu-l pe distinsul iepuraş, mă frecam la ochi, crezând că visez. Figura dânsului, ca şi vocea, mi-au amintit de tinereţile politice ale distinsului 4 Case, cel care cu ceva ani in urmă, invita ziariştii să numere  ouăle corbului. Am închis ochii o secundă şi l-am ascultat vorbind. Nu numai vocea , dar şi stilul uşor ironic, diplomat, dar cu iz de arsenic se confundau. Şi uite aşa am rămas pe post să fiu de faţă la naşterea acestui Năstase al PDL. Şi dacă tot l-am ascultat, ce am reţinut ? Trei aspecte mi-au reţinut atenţia:
1.Om prevăzător, dornic de afirmare, ambiţios, a candidat pentru 4 funcţii, nu doar pe cea de preşedinte unde ştia că e pe post de iepuraş. Faţă de ceilalţi doi candidaţi, junul catindat s-a gândit că daca nu prinde ciolanul, măcar un os de ros tot îi rămâne. Bună socoteală.
2.Şi-a propus să mărească numărul femeilor din conducerea PDL, pentru că, nu e aşa, de când au plecat Ritzi şi Placintă nu mai are cine să numere voturile în Senatul României. Şi cum fiecare are blonda sa, de ce nu ar avea şi el.A observat dumnealui că blondele aduc noroc la politicieni şi atunci şi-a asigurat nişte cheerleadere frumuşele care să îi ridice şi dânsului.. cota politică. Bună socoteală.
3.Va pune accent ca viitor preşedinte al PDL pe câştigarea electoratului liberal nedecis. Subtil spus, un frumos eufemism pentru nemulţumiţi. Se ştie că o parte din liberali sunt nemultumiţi de această alianţă împotriva anusului, parcă aşa îi spune nu, şi s-a gândit juniorul să şi-i apropie promiţând o nouă alianţă sau cine ştie, poate chiar o reintegrare sau reevaluare. Pentru acest obiectiv ar avea sprijinul asigurat al domnului Stolojan care, nu e aşa, este încă un mare Guru. Şi uite aşa, crede domnul Paleologu că va rupe inima târgului, aducând noi membri de partid, din grupa USLaşilor. Pentru asemenea realizare, ar putea fi chiar decorat de către tatucu nu ? Deci nu strică să promită şi el liberalilor, ce promit PSDeii UDMR-iştilor.
Bună socoteală.
Una peste alta, ce nu a spus şi sper să nu fi uitat domnul Paleologu este faptul că indiferent cine va câştiga alegerile, şeful tot Trăiănuţ este şi cine îşi face iluzii că va conduce partidul se înşeală. Era un banc pe vremuri:”Cu cine se învecinează URSS? Răspuns corect : Cu cine vrea ea !!”
Aşa şi cu alegerile. Cine  câştigă alegerile ? Cine vrea Traian.
Alte stiri din: Opinii Afisari - 3,041
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante