Acasa Opinii Nu au învățat nimic din dezastrul din jurul lor

Nu au învățat nimic din dezastrul din jurul lor

scris de Doru Dragomir
455 Afisari

Cel mai interesant lucru pe care il constatam in lumina acestui dezastru in desfasurare in arena globala, dezastru al unei intregi generatii de elite occidentale politice, academice si mediatice este urmatorul:

Dragoș Paul AligicăNU au invatat NIMIC din dezastrul din jurul lor. Si nu invata. Nu au inteles nimic din catastrofalul malpraxis public pe care l-au comis in ultimii 10-15 ani. NU au inteles ca ce se intampla acum live si breaking news este rezultatul direct si nemijlocit al gaunoseniei si impotentei lor ideologice si de vointa politica. Nici macar acum, in al 12-lea ceas cand in jurul totul implodeaza sub semnatura lor.

Pigmei politici si intelectuali ridicati de valul istoriei intr-o pozitie de putere exact cand nu trebuia si cand era mai putina nevoie de oportunistii si antreprenorii ideologiei progresiste si corectitudinii politice la carma statelor si opiniei publice occidentale.

Ma uit ca simptom la cretinii (da, cretin e termenul tehnic corect) care populeaza institutii europene sau transatlantice si care ar trebui sa emane ceva cat de cat inteligibil, orice, ceva cu subiect si predicat despre ce se intampla in jur: Nimic, zero. Gandirea lor politica e expresia pura a comedy channel sau a talk showurilor distractive de noapte, de peste ocean sau a barfei corecte politic a neispravitei clase rentire europene, impotente si iresponsabile.

Asa forma de imbecilitate cum vad la functionarasii, comisarii si comisarasii, consilierii si consilierasii astia care teoretic vorbind reprezinta un bun si serviciu public pentru civilizatia occidentala nu am vazut decat rar. Si am vazut, Slava Domnului Imbecili si Iresponsabili la viata mea.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS