Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Raport oficial: Încălzirea globală va devasta omenirea până în 2050 | Ce decizii s-au luat la Adunarea generală a Fundației Colegiului Național de Apărare | Marea familie FRFK | 5 motive pentru care rujurile mate sunt cele mai indicate pentru plaja | Mediul de afaceri începe să se rarefieze. Tu cu cine faci business?

Nu-i comoară cum e Ţara, nici mă-tuşă ca Tamara !

Scris de :     2011-01-27 03:28

 Doamne, ce îţi e şi cu neamurile astea. Unele îţi produc bucurii, unele motive de îngrijorare. Dacă Tuşa Tamara a fost mană cerească pentru domnul Năstase- 7case, lăsându-i  o avere strânsă chinuit din împrumuturile de la CAR, pensia de CAP şi borcanele  cu zacuscă vandute pe sub mână prin piaţă, ajungând  din cincinal în cincinal la modica sumă de un million de euroi, o altă Tuşă,  Tuşă Adriana dă bătăi de cap nepoţilor Boc şi Oprea.

Marin NeacsuÎn loc să se ocupe şi ea, ca surata Tamara, de binefacerea nepoţilor şi cadorisirea lor, chiar şi cu o sumă mai mică, fără termopane, fără ouă, dar măcar cu ceva lapte şi miere, Tuşa Adriana din Brăila se ţine de glume judiciare cu nepoţii sus amintiţi. De unde atâta răutate într-o mă -tuşă nu ştiu, dar observ că se schimbă obiceiurile şi nu e bine . Ne pierdem tradiţiile. Păi auziţi şi dumneavoastră, şi vă cruciti. În loc să li se adreseze cu apelativele Emilaş-cosaş  şi Gabiţă-caniţă, cum stă bine unei tuşici adevărate, doamna Tuşă Adriana îi pârăşte la toaşa Codruţa Kovesi cum că cică ei n-a fost cuminţi şi le zice cică :

  “Subsemnata Tuşă Adriana – Diana, domiciliată (…), în calitate de deputat ales în Colegiul Uninominal Nr. 1 Brăila, formulez prezenţa

  PLÂNGERE PENALĂ 

   împotriva făptuitorilor:

   BOC EMIL, ce urmează a fi citat la adresa din Piaţă Victoriei, nr. 1, sector 1, Bucureşti şi

   OPREA GABRIEL, ce urmează a fi citat la adresa din Strada Izvor, nr. 110, sector 5a…”

    Ptiu, piei ispită!!! 

 Auzi doamneeeeeeee, cică făptuitori băieţii ăia doi, bucălatul de Emilaş şi Gabiţă Evlaviosul care numai cu ochii la Doamne- Doamne şade. Nu se poate aşa ceva. Adică băiatul cu coasa a comis acte de ilegalitate? Cum poţi Tuşică  să afirmi aşa ceva ? Nu se poate, e o înscenare odioasă, pot să pui pariu că nu se va dovedi nimic şi copii aia ascultători se vor întoarce lângă tatăl lor  şi al tuturor românilor, bădiţa Traian, cel încălecat de 2000 de ani pe cocoaşa României, care stă atât de strâns  înfipt în şa că nu s-a mai dat jos nici  facă un pişu  mic de control, de teamă  să  nu- ia altul locul în timp ce el se semnează pe  zăpadă.

Şi    apoi unde aţi  văzut copii mai   cuminţi decât cei doi? Păi  îmi amintesc eu cum de Paşte, Emilaş s-a  dus să-şi vadă  părintele, ăla  dat de Dumnezeu nu autoalesul  şi au ciocnit ouă creştineşte. Acuma e adevărat  a ciocnit mai  mult ăl  bătrân, şi  cum Emil nu avea ouă, i-a ciocnit – săracu – un ou în  cap, dar  să zică  merci că   nu e copilul lui Adrian –Termopan că   la ouăle lui, îi  dădea  în cap fără număr. Şi  cum adică, copilul- cositor,  harnicuţul familiei, băiatul cu coasa , Emilaş,   şi Gabiţă, veselarul lui mama, care a spălat la farfurii la viaţa lui  tot cât tot neamul lui Mao Tze  Dung, băieţii  de azucar să fie ei numiţi făptuitori. Nu se poate, mă revolt, o înfierez cu mânie de tâmplar-tichigiu-ospătar-manelist şi tot ce îi e drag tătucului, pe Tuşă Adriana şi  o rog  dovedească  în faţa  lumii cele afirmate în scrisorica  ei.

Aşa să o ajute Dumnezeu

Şi dacă toaşa Kovesi  nu va face dreptate, o blestem  să vină fantoma   lui Pluteanu  şi să îi ia toate borcanele cu zacuscă de pe balcon.

  P.S.Îmi spunea mie bunicu, când eram copil, că neamurile se împart în două, neamuri bune şi neamuri proaste. Neamurile bune –zicea  el- erau cele care vineau  pe la noi (de obicei nu cu mâna goală) stau de vorbă , beau, mâncau şi pleacau. Neamurile alelelalte -zicea tot bunicu- venea  la noi neanunţate, intra cu Boc(ancii) plini de noroi în casă, se Oprea direct la masă şi uita să plece două trei zile.

 Neamurile tuşei Adriana de care or fi ? 
Alte stiri din: Opinii Afisari - 2,159
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante