Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Raport oficial: Încălzirea globală va devasta omenirea până în 2050 | Ce decizii s-au luat la Adunarea generală a Fundației Colegiului Național de Apărare | Marea familie FRFK | 5 motive pentru care rujurile mate sunt cele mai indicate pentru plaja | Mediul de afaceri începe să se rarefieze. Tu cu cine faci business?

Pe Udrea o doare burta

Scris de :     2012-06-13 16:20

Am înțeles că doamna Udrea & Pleșcoi și-a anunțat intenția de a demisiona din funcția de șefă a PDL București. Unii vorbesc de demisie de onoare. Îi înțeleg că vorbesc despre demisie, dar ce treabă are asta cu onoarea sau ce treabă are Elena cu onoarea mai bine zis.

Marin NeacsuOnoarea doamnei Udrea s-a demonstrat si a dat pe dinafară la votul moțiunii de cenzură asupra guvernului Ungureanu, când a ”consolat-o” pe doamna Plăcintă până a apucat-o ”durerea de stomac!”. Acum, doamna Udrea are și ea dureri de stomac și probabil din cauza asta  demisionează din funcția pe care a primit-o cadou de la Cotroceni. Așa e viața. Dar cum spune și proverbul, tot răul spre bine. Acum va avea mai mult timp să se dedice ultimei pasiuni exprimată atât de suav pe posturile tv cu ceva timp în urmă, când ne anunța – ca și când din cauza asta nu creștea PIB-ul românilor – că parcă ar vrea un copil. Când am auzit această veste mă gândeam că se va face coadă undeva pe la sediul PDL București cu români dornici să o felicite pentru alegere și să aducă cadouri tânărului proiect. Nu știu în ce stadiu se află la această oră proiectul, mă gândesc doar că în ceea ce privește ”proiectul PDL București”, doamna Udrea tocmai a avut un avort spontan provocat de o lovitură, previzibilă de altfel, primită din partea celor ce au fost nevoiți să întrețină cu dânsa relații  politice ”nefirești” împotriva voinței lor. Partea ciudată este că cetățenii au fost cei violați, iar avortul intervine la violator. Dar la noi ca la noi. Nu pot acum să nu remarc – ca o ciudată coincidență – că mai deunăzi mai vorbea cineva de copii mici și proiecte maternale, e adevărat, de pe poziția  de bunic, nu ca participant direct, dar tot despre copii în proiect era vorba, chiar dacă le spunea nepoți. Să o fi înfiat pe doamna Udrea și copilul ei sa fie nepotul pe care îl aștepta cu atâta emoție domnul Băsescu ? Numai așa se explică atât de discutatele vizite nocturne ale mașinii doamnei Udrea la Cotroceni la ceas de noapte, probabil au pus la punct  documentele de înfiere. Deci domnul Băsescu așteaptă un nepot de la doamna Udrea. Să le fie de bine. Mă întreb însă dacă această coincidență nu se extinde cumva ”nefericit” și asupra cucuvelei  și ne trezim cu un avort prezidențial, că relația sa cu românii este teribil de nefirească de foarte mult timp.

Ce stomac trebuie să aibă unii.
Alte stiri din: Opinii Afisari - 2,295
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante