Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Raport oficial: Încălzirea globală va devasta omenirea până în 2050 | Ce decizii s-au luat la Adunarea generală a Fundației Colegiului Național de Apărare | Marea familie FRFK | 5 motive pentru care rujurile mate sunt cele mai indicate pentru plaja | Mediul de afaceri începe să se rarefieze. Tu cu cine faci business?

Români, vă ordon treceţi hopul!

Scris de :     2012-07-19 07:02

În tara în care Mareşalul Antonescu Ion, unul din cei mai mari patrioţi pe care i-a avut România, este considerat trădător iar unul din cei mai mari trădători, Mihai Pacepa este numit patriot la ordinul unor străini, ceea ce se întâmplă astăzi nu este numai firesc este chiar obligatoriu.

Marin NeacsuNu trebuie să mire pe nimeni că din singura ţară independentă financiar şi energetic în 89 am devenit cea mai săracă ţară a Europei, iar în ultimul timp, pentru că nu mai vrem să acceptăm la conducerea ei pe cel mai mare vânzător de ţară de la Pacepa încoace sau de la Bastus, omul care a semnat documente prin care se ajungea la ”cedări de suveranitate” fără să consulte poporul, suntem consideraţi duşmanii Europei, duşmanii umanităţii, duşmanii democraţiei universale. Ceea ce se întâmplă astăzi nu este singular, aceste lucruri, aceste ordine, indicaţii, intervenţii presiuni, restrângeri, constrângeri, obligaţii, impuneri se primesc de 23 de ani de când România a intrat în rândul ”democraţiilor şi valorilor Europene” şi totul a fost ţinut ascuns de toate guvernele pe care le-am avut pentru că totul mergea bine, fiecare îşi îndeplinea sarcinile cu conştiinciozitate, partidele preşedinţii şi guvernele ajungeau la putere cu voia, mila şi acceptul celor care astăzi ne arată cu degetul drept inamicul public nr 1.

Numai că acum a apărut o problemă în România, cel care a fost la putere nu vrea să accepte regulile care spun că atunci când alţi nu te mai vor trebuie să pleci, riscurile pentru el si partidul său sunt mari, ca şi pentru Partidul European din care face parte şi atunci a pus de o plângere şi a cerut sprijin de la cei care se ştergeau pe el când mergea la câte o adunare pentru o poză de familie sau îi arătau că este nebun când insista să fie băgat în seamă. Şi pentru că omul a prezentat datele aşa cum a ştiut el, informând denaturat şi minţind cu privire la intenţiile noii puteri, mai marii Europei crezând că noua putere le va închide robinetul s-a speriat şi a sărit în sus reacţionând vehement nu de teama statului român de drept pe care ei nu dau doi bani şi de care îşi bat joc de 23 de ani. Ceauşescu a fost condamnat din momentul în care le-as spus marilor finanţatori europeni bye bye, acest lucru nu poate fi contestat de nimeni, nici de cei mai înverşunaţi duşmani ai săi. Atunci a fost România pentru prima dată o ameninţare la adresa Europei.

Acum, pentru că preşedintele suspendat a informat prietenii sau mai bine zis i-a dezinformat cu privire la intenţiile ” de stânga ”ale actualului guvern punându-le în faţă spectrul pierderii unei baze de exploatare unică în Europa, aceasta a sărit în sus fără să ţină seama de faptul că este o cacealma, şi că din USL mai face parte şi singurul partid de dreapta din România şi un alt partid de centru ceea ce face imposibil vreo măsură contrară intereselor ”democraţiei capitalului”.

Şi măsurile au început să curgă, începând de la presiuni politice până la cele financiare, economice, cu companii ”speriate” de situaţia din România, investitori circumspecţi şi coborârea valorii monedei autohtone sub praguri istorice, zi de zi. Toate astea nu sunt efecte ale unei economii care nu merge sau care merge mai prost decât înainte, ci urmări ale  intervenţiei politicului în sfera financiară şi a unor false probleme pe care le are România care a devenit brusc un stat nesigur, pentru că România nu mai este condusă de preşul Băsescu. Toate  aceste pericole sunt imaginare, chiar şi cele privind nerespectarea obligaţiilor asumate sau propuse de guvernele Boc pentru că pentru toţi este clar că România la ora aceasta datorită împrumuturilor făcute şi datoriilor pe care le are nu se poate retrage fără repercusiuni drastice economic. Deci pericolul oricum ar fi el privit este fals şi fals alimentat provenind din teama unui personaj diabolic şi a clicii sale că pierd total puterea şi vor fi deferiţi unei justiţii care până acum le-a acoperit furtişagurile.

Ceea ce mă miră însă este cum poate domnul Ponta să cadă în plasă aşa de uşor şi să contrazică Uniunea Europeană care afirmă un fapt real. Domnul Barosso şi doamna Merkel afirmă că justiţia este controlată politic iar Ponta spune că nu. MINCIUNA SFRUNTATĂ! Justiţia este controlată politic, domnule Ponta, Europa aici are dreptate, justiţia este subordonată reprezentanţilor PDL, deci nu mai faceţi afirmaţii greşite. Când veţi mai fi întrebat despre acest lucru, nu mai ascundeţi adevărul, recunoaşteţi aspectul şi arătaţi direcţia în care se ascunde justiţia română. Aveţi fapte, aveţi dovezi, le puteţi demonstra în faţa celor care vor să vină să vadă cum lucrează justiţia în România. Nu mai afirmaţi prostii şi spuneţi adevărul. Da, în România la ora actuală, justiţia este aservită politic. Să vină Europa domnului Barosso să vadă cui. Trebuie să îl fi invitat de mult. Dacă va veni şi va constata că justiţia este independentă în România la acestă dată, înseamnă că ceva e putred şi că Europa ascunde adevărul privind situaţia justiţiei în România.

Până atunci românii să nu se sperie. Mai este un pic, mai au un hop de trecut, REFERENDUMUL. După referendum, dacă Băsescu rămâne preşedinte, prin votul sau absenţa lor la vot, românii pot să emigreze sau să tacă. Dar cei care încă mai ţin la demnitatea lor atât câtă a mai rămas, trebuie să aibă răbdare încă 10 zile să îi lase pe toţi să vorbească iar ei să îşi pregătească armele, adică costumul cel mai bun, din odaia de la drum, buletinele  şi să meargă la vot. După  vot să se îmbete de bucurie sau necaz, dar să meargă la vot. Mai e de trecut acest hop.

Români, Antonescu vă ordonă să treceţi hopul!
Alte stiri din: Opinii Afisari - 2,736
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante