Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Raport oficial: Încălzirea globală va devasta omenirea până în 2050 | Ce decizii s-au luat la Adunarea generală a Fundației Colegiului Național de Apărare | Marea familie FRFK | 5 motive pentru care rujurile mate sunt cele mai indicate pentru plaja | Mediul de afaceri începe să se rarefieze. Tu cu cine faci business?

România lui Băsescu

Scris de :     2011-01-25 00:04

După ce am văzut   declaraţia domnului Băsescu şi am auzit care este concepţia dânsului privind principiile care vor guverna această ţară, am făcut un exerciţiu de imaginaţie, am închis ochii, m-am lăsat pe spate pe scaun şi mi-am imaginat România de mâine.

Marin NeacsuAm plecat de la  ideile expuse în repetate rânduri şi măsurile luate până în prezent de guvernele Boc, cu o ţară de ospătari, tinichigii, manelişti, cu şcoli cu oameni cu salarii egale, pensii egale, fără copii, fără pensionari, cu spitale comasate câte unul  pe judeţ,  cu drezine de mână în loc de trenuri şi biciclete de familie, fără maşini pentru că nu o să mai aibe cine şi unde să mai circule. Concediile se vor lua prin reprezentanţi, câte unul de firmă sau întreprindere pe lună, şi anume numai cei din conducere , care se stresează conducând o firmă de mameluci. Pentru a nu scădea randamentul şi beneficiul  nu se vor mai plăti salarii, se vor da ore libere după terminarea programului, ore libere să meargă acasă  fiecare în funcţie de rezultate. Cei care nu îşi fac planul, vor fi ţinuţi la serviciu pentru ore suplimentare, care bineînţeles nu vor fi contabilizate.

Şi pentru ca totul să fie echitabil, la pregătire egală, plată egală  şi pensii egale, vor dispărea profesiile şi specializările. În şcoli se vor face aceleaşi materii pentru toţi, cu informaţii din toate domeniile. Nu se vor mai face cursuri de specializare, nu vor mai fi pregătiri de specialitate, toţi se vor pregăti multilateral. Toţi vor fi şi chelneri şi doctori şi militari şi ingineri şi tinichigii. Meseriile se vor exercită  prin rotaţie pe rând, câte o săptămâna pe la diferite  meserii. Un om va fi o săptămâna chirurg, o săptămâna ospătar, o săptămâna poliţist, o săptămâna funcţionat public  şi uite aşa mai departe, până va trece fiecare prin toate meseriile. Şi uite aşa, vor dispărea discuţiile, invidia şi ura între categorii sociale pentru că practic nu vor mai exista categorii sociale, toţi oamenii vor avea aceleaşi salarii, nu se vor mai face greşeli în calculul pensiilor. Guvernanţii vor scăpa astfel de „greşelile  contabililor”.

Oamenii nu vor mai fi încadraţi la o firmă anume, vor lucra prin rotaţie la firmele PDL, serviciile cadre şi financiar vor dispărea, oamenii se vor ponta prin sistemul electronic cu cip, la fiecare loc de muncă, datele vor fi centralizate electronic şi când va face fiecare vârstă de 65 de ani, automat nu i se va mai permite accesul la muncă şi va sta acasă. Nu va mai fi nevoie să facă nimic, va sta în pat şi va aştepta ieşirea naturală din sistem. Datorită cipului implantat nu va mai fi nevoie să anunţe  că a trecut pe malul celălalt, se va aprinde un beculeţ  la sediul centralizat de date şi a doua zi va fi ridicat.  

Ţara va fi condusă de „elite”, nu se vor mai organiza alegeri pentru că nu va exista meseria de parlamentar şi funcţiile de conducere în stat se vor transmite ereditar în familie, astfel aceştia vor putea acumula experienţa unor generaţii întregi şi vor fi din ce în ce mai pregătiţi şi România va reuşi astfel să facă economii din banii care ar fi trebuit să fie folosiţi în campaniile electorale, bani care vor fi îndreptaţi spre investiţiile oamenilor de afaceri, adică ale  membrilor de familie ai conducătorilor politici.  

Principiul „ avantajului majorităţii„ va prima şi toţi oamenii  de rând vor avea aceleaşi beneficii virtuale,  aceleaşi obligaţii faţă de clasa conducătoare, aceleaşi drepturi încălcate. 

Gata! Deşteptarea! 
Alte stiri din: Opinii Afisari - 1,571
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante