Acasa Opinii Să îţi fie ruşine Putin!

Să îţi fie ruşine Putin!

scris de Marin Neacșu
686 Afisari

„The overflight is doing nothing to ease tensions. But while it is bigger than what we’ve seen, it is not raising alarm bells in NATO,” Kirby said.
Я иду, вы идете он идет

Marin-NeacsuSuntem informaţi că SUA şi NATO au monitorizat intens zborurile efectuate în ultimele zile de avioanele ruseşti prin zona Mării Baltice, acolo unde nu mai poţi arunca un năvod, fără să prinzi un delfin, un submarin sau un vas de război american. Îngrijoraţi de faptul că ruşii au ieşit la plimbare cu avioanele într-o zonă considerată de drept şi de fapt de interes strategic pentru RUSIA si prea departe de zona spaţiului vital american, domnii din NATO ne anunţă că au stat geană pe ruşi să vadă ce fac ei cu avioanele. Anuţul a fost făcut de secretarul de presă al Pentagonului, contraamiralul John Kirby, care contraamiral era făcut idiot, prin Octombrie 2014, de către senatorul John Mc Cain, pentru diferenţe de opinie vizând lupta împotriva inventatului Stat Islamic.
Conluzia la care au ajuns analistii, specialistii si strategii SUA si ai NATO după intense şedinţe de brain screaming este că ruşii au vrut doar sa isi arate muschii. Ei bine, dacă asta este concluzia măreaţă la care a ajuns NATO sau Pentagonul după intenesele monitorizări, eu nu îl voi contrazice pe senator, sunt convins că fiind mai aproape de sursă, ştie ce spune. Dacă ar fi întrebat pe ultimul colhoznic din Rusia sau chiar oamenii lor din Ucraina de ce se plimbă rusii cu avioanele când americanii fac exerciţii “planificate” la toate graniţele ruse, domnul Kitby ar fi primit acelaşi răspuns, fără să ţină în alertă prelungită săracii observatori din nu ştiu câte ţări.
O concluzie “devastatoare”
Odată trasă această concluzie devastatoare şi dezamăgitoare, specialiştii respectivi s-au grăbit să anunţe rezultatul scremerii lor ca să îi facă pe ruşi de râs că nu au putut să arunce şi ei măcar o sticlă de pepsi din avioanele lor ca să o poată filma cei din propaganda antibolşevică, să spună că este o bombă atomică apoi să filmeze o explozie dirijată prin Marea Baltică,- aşa ca la turnurile gemene – şi să spună că este opera teroriştilor Al Qaeda sau a ruşilor. Răi ruşii ăştia domnilor, doar s-au plimbat cu avioanele, nu au vrut să dea ocazia nici unei cât de mici interpretări de agresivitate care să dea americanilor dreptul să spună că au evitat la secundă o catastrofă, o ciocnire în aer cu un ţânţar sau mai ştiu eu ce pericole care ar fi declanşat războiul mondial pe care ei, săracii americani îl caută fie prin Marea Blatică, fie prin Marea Nordului, fie prin Marea Neagră. Dacă americanii ar fi făcut astfel de zboruri de agrement şi ruşii i-ar fi monitorizat la fel de intens şi făţiş, sunt convins că aceeaşi presă occidentală ar fi titrat cu litere cât Pentagonul sau măcar cât partea aia distrusă de “terorişti”că ruşii spionează sau au atacat nişte avioane utilitare ale SUA, care împrăştiau îngrăşăminte la graniţa bunului simţ American.
Când nu au ce să spună rău despre Putin dezamăgiţii din Pentagon spun că acţiunile acestuia “nu au darul de a detensiona” atmosfera ceea ce, nu este aşa, este un lucru condamnabil. Ar putea să ne spună prietenul domnului Mc Cain, dacă prezenţa atâtor nave de război şi avioane ale NATO prin toate mările şi ţările vecine Rusiei, au rolul de a detensiona situaţia din Ucraina şi relaţiile cu Rusia?
Şi totuşi, ca să arate că lor nu le este frică de bau-bau, domnul Kitby ne spune că aceste zboruri nu le-a ridicat nimic, nici tensiunea şi nici măcar un clopoţel ceva cât de mic. Oчень хорошо gospodin Kirby!
Iar dumitale, domnule Putin, să îţi fie ruşine, în loc să te ingropi în bunker, ca Ponta în M-100, ca să nu mai fIe interceptat de DNA, tu te apuci să îţi verifici graniţele şi să le dai peste nas curioşilor. “Halală” conducere, cum spunea un parlamentar maghiar din România.
PS : O sursă din Pentagon, care doreşte să îşi păstreze anonimatul a spus că senatorul Mc Cain când a folosit cuvântul idiot, de fapt încerca să înveţe limba rusă: Я иду, вы идете он идет … dar a greşit pronunţia Posibil.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult