Acasa Stiinta-ITIT Microsoft, un jucator de luat in seama pe piata tablet PC-urilor

Microsoft, un jucator de luat in seama pe piata tablet PC-urilor

scris de Ziua Veche
96 Afisari

Tablet PC-urile create in colaborare cu Microsoft incep sa devina concurenti seriosi pentru iPad. Spre exemplu,  – tableta celor de la LG – beneficiaza de un ecran capacitiv LED cu o diagonala de 10,1-inch, fiind una dintre cele mai solide dispozitive de acest gen de pe piata.

Modelul, care deocamdata este un prototip, vine echipat cu procesor Intel Atom Z530, 1GB DDR2, webcam de 1,3 MP, situat pe partea frontala, slot pentru carduri SD, WiFi 802.11b/g/n, micro HDMI output si o baterie de 7200mAh. Iar sistemul de operare care ruleaza pe tableta este Windows 7 Home Premium.

Reprezentantii Microsoft prezenti la Computex 2010, targul de electronice din Taipei in cadrul caruia a fost afisat UX10, nu au facut niciun comentariu legat de data exacta a aparitiei sau de preturi. Doar ca va ajunge in mainile utilizatorilor finali in curand.

www.Playtech.ro

0 comentariu

Viorica Ianc 04-10-2010 - 05:16

Frumos scris ! Talent !
Si chiar daca sunt urmasii celtilor.
Slavii au coborat dupa aceia. Ucraina este
si mai noua.
Uneori Iisus Hristos se poate naste in
sufletul nostru in fiecare zi! Si este
frumos !

borza 08-10-2010 - 05:30

Cei doi jurnalisti au fost calauziti de Domnul Iisus daca au reusit sa ajungă in aceste locuri fara sa fie prinsi si expulzati de securistii sovietici ucrainieni

Maurul 08-10-2010 - 08:06

Istoria te loveste la fiecare pas oriunde ai merge, de aceea nu trebuie uitata. Si parca au trecut cativa zeci de ani de cand se intamplau atrocitati pe teritoriul Europei…..se intampla si azi, dar sub alte si alte forme!
Nu uitati!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS