Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Recomandări pentru reducerea expunerii la radiaţiile electromagnetice | Apple a lansat noile modele iPhone 11 (video) | Numerele de telefon la care poţi suna să-ţi recuperezi maşina ridicată în Bucureşti | Praful radioactiv de la Cernobîl este încă o problemă serioasă | Pentagonul aduce drone militare MQ-9 Reaper în România

Revista Presei. De ce a ales-o Băsescu pe Udrea?

Scris de :     2014-08-22 07:52

De ce a ales-o Băsescu pe Udrea? Măi nene, dar de ce a ales-o Traian Băsescu pe Elena Udrea? Domnule, dar nu e de înţeles de ce a ales-o totuşi Băsescu pe Udrea! De ce a ales-o, pentru numele lui Dumnezeu, Traian Băsescu pe Udrea? Măi oameni buni, înţelege cineva exact de ce a ales-o? De ce a ales-o?

Revista Presei. De ce a ales-o Băsescu pe Udrea?

De ce a ales-o Băsescu pe Udrea “Preşedintele Traian Băsescu şi-a desemnat favoritul pentru alegerile prezidenţiale din această toamnă. «Categoric o voi susţine pe Elena Udrea», a spus preşedintele, abandonându-l astfel pe Cristian Diaconescu, omul pe care se angajase public să-l sprijine. În decizia sa a contat, în egală măsură, activitatea politică a Elenei Udrea, dar şi «rezistenţa sa fizică incedibilă»” (Adevărul)

Sociologi: Candidatura Elenei Udrea dinamizează campania electorală “Ceilalți candidați trebuie să devină mai activi și mai vocali în contextul intrării în cursa pentru Cotroceni a președintelui PMP, întrucât ea are abilități de comunicare și poate genera dispute frecvente pe principalele subiecte” (EvZ)

Vasile Dâncu: Candidatura Elenei Udrea, un vehicul electoral pentru parlamentarele din 2016 “După ce Traian Băsescu a declarat public că o va susţine pe Elena Udrea în cursa pentru prezidenţiale, mai mulţi lideri politici sau analişti au declarat că nu cred că Elena Udrea va reuşi să obţină un scor electoral bun în turul întâi, completând că nici nu poate fi vorba despre a intra în turul doi” (Puterea)

Şeful Jandarmeriei Române, reţinut de Poliţia Militară americană! “De parcă nu ar avea destule belele pe cap cu anchetele interne privind modul de lucru fără obligatoriile analize de risc, atât la «plimbăricile» de prin Bucureşti, cât şi la «şmenuirea» funcţiilor de conducere din IGJR după bunul plac, generalul Mircea Olaru este în continuare răscolit şi de «păcatele tinereţii»” (Naţional)

Tribunalul Galați îl protejează pe baronul PSD Bunea Stancu? “Preschimbarea termenului pentru judecarea arestării preventive a baronului PSD de Brăila Gh. Bunea Stancu a fost respinsă de Tribunalul Galați! Să înțelegem că instanța gălățeană i-a dat liber lui Bunea să ia legătura cu ceilalți suspecți din dosar și cu martorii, pe care îi poate învăța ce să spună, poate chiar amenânțându-i pentru că toți sunt subordonații săi?!” (România liberă)

Adrian Năstase a fost eliberat: „Am diverse idei extravagante: alegeri anticipate, amnistia fiscală şi legea graţierii” “Ar fi nevoie de alegeri parlamentare anticipate. Ar fi nevoie de revenirea la alegerile pe listă. Este nevoie de o lege a amnistiei fiscale şi de o lege a graţierii” (Gândul)

SIF-urile peţesc Banca Carpatica? “Trei dintre cele cinci societăţi de investiţii financiare (SIF) – SIF1 Banat Crişana, SIF2 Moldova şi SIF4 Muntenia, ar fi interesate să intre în acţionariatul Băncii Comerciale Carpatica (BCC), susţin surse din piaţă” (Bursa)

Controversatul Csibi Barna luptă alături de insugenţii proruşi “Cetăţeni români luptă alături de separatiştii pro-ruşi din Ucraina. Unul dintre ei este controversatul Csibi Barna, fost angajat al Fiscului din Harghita, bărbatul care a spânzurat în Miercurea Ciuc o păpuşă ce îl întruchipa pe Avram Iancu. El s-a mutat de aproape 1 an în Ucraina şi acum s-a alăturat separatiştilor pro-ruşi din regiune, unde luptă pentru drepturile maghiarilor din «Republica Ruteană Transcarpatică»” (Curentul)

America de Sud profită de embargoul rusesc “Argentina încearcă să profite de embargoul instituit de Rusia privind produsele alimentare europene şi nord-americane, pentru a ieşi din actuala situaţie economică extrem de dificilăAceasta nu este singura ţară latino-americană care acţionează pentru a-şi intensifica şi diversifica exportul de produse alimentare pe piaţa rusească” (Curierul naţional)

StareaPresei.ro
Alte stiri din: Revista Presei Afisari - 355
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante