Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Testamentul politic al lui Corneliu Coposu | Iadul de la Institutul Marius Nasta (galerie foto) | Criza de pe piața muncii | Avertisment pentru toți românii care retrag bani de la bancomat | Ce se întâmplă în creierul omului în primele cinci minute după moarte

Revista presei. De ce este cercetat Gruia Stoica

Scris de :     2013-07-24 07:35

Gruia Stoica este suspectat de infracţiuni de criminalitate organizată, de evaziune fiscală şi de neîndeplinirea angajamentelor postprivatizare după preluarea societăţii Transbordare Vagoane Marfă (TVM)

Revista presei. De ce este cercetat Gruia Stoica

România liberă: De ce este cercetat investitorul CFR Marfă de procurori ”Omul de afaceri Gruia Stoica, patronul grupului de firme Grampet-Grupul Feroviar Român, care şi-a adjudecat CFR Marfă, este cercetat preliminar de DIICOT Iaşi, fiind suspectat de infracţiuni de criminalitate organizată, de evaziune fiscală şi de neîndeplinirea angajamentelor postprivatizare după preluarea societăţii Transbordare Vagoane Marfă (TVM) Iaşi, al cărei capital social provenea de la CFR Marfă”

Curentul: Gruia Stoica – consiliat de fostul securist Gioni Popescu ”Băsescu a lăsat să planeze neîncrederea asupra privatizării CFR Marfă și asupra afacerilor patronate de Gruia Stoica. Probabil președintele știe și el că principalul consilier al afaceristului gălățean este nimeni altul decât fostul securist Gioni Popescu, fost adjunct al directorului SRI în vremea lui Radu Timofte, trimis în rezervă de șeful statului în 2005, la scurt timp de la preluarea mandatului de președinte”

Adevărul: Alba-neagra cu Hayssam. Filmul zilei în care teroristul numărul 1 al României s-a pierdut birocratic între instituţii ”Teroristul Omar Hayssam a fost mutat marţi la Penitenciarul Rahova. Totul s-a petrecut însă în mare secret. Taina a fost atât de mare încât nici instanţa Tribunalului Bucureşti, care l-a aşteptat marţi dimineaţă pe Hayssam pentru a discuta cererea procurorilor de arestare într-un dosar de delapidare, nu a ştiut unde se află“

Cronica română: Noi dezvăluiri privind capturarea lui Omar Hayssam “Omar Hayssam a fost adus în România cu câteva zile înainte de anunţul oficial, informează România TV. Serviciile secrete l-au ţinut ascuns patru zile, timp în care l-au interogat, potrivit aceleiaşi surse”

EvZ: Munaf a dispărut, dar își plătește la zi întreținerea ”Dacă Omar Hayssam, cel care a plănuit răpirea jurnaliştilor români, a ajuns după gratii la Rahova, locaţia exactă a lui Munaf Mohammad, considerat executantul acţiunii din Irak, nu se ştie. Acesta are de ispăşit o pedeapsă de 10 ani în cazul răpirii, deşi a apărut ca victimă a teroriştilor“

Puterea: ANI: Patru aleşi locali, declaraţi incompatibili ”Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a constatat existenţa stării de incompatibilitate în cazul a patru aleşi locali ca urmare a exercitării simultane a mai multor funcţii şi calităţi“

Curierul naţional: Rafinăria Steaua Română a intrat în insolvenţă ”TMB a admis luni cererea debitorului, desemnându-l administrator judiciar pe FIVE SPRL. Cu şase zile înainte ca Steaua Română să depună cererea de intrare în insolvenţă, BCR, principalul creditor, ceruse acelaşi lucru”

Bursa: “Mafie în piaţa asigurărilor” ”Piaţa asigurărilor a fost zguduită, în toamna anului trecut, de demiterea lui Constantin Buzoianu, preşedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor (CSA), în urma deciziei Parlamentului, care a constatat mai multe nereguli. La acea vreme, Buzoianu a declarat că piaţa asigurărilor se confruntă cu «probleme grave, care, în cazul producerii unui cutremur puternic, ar face ca scandalul FNI să pară un mic accident»”

ZF: Compania austriacă de construcții Alpine, cu afaceri locale de 115 milioane de euro, şi-a cerut falimentul. Alpine lasă şosele, căi ferate şi spaţii de birouri neterminate în România ”Compania de drumuri a reziliat două contracte de aproape 130 mil. euro cu firma austriacă Al­pine, intrată în faliment. Grupul belgian Atenor a întrerupt la rândul său un contract de 15 mil. euro pentru construcţia unui proiect de birouri de către Alpine. Compania Al­pine, la care acţionar majoritar este grupul spaniol FCC, are afaceri de 3,6 mld. euro la nivel internaţional şi a cerut falimentul la sfârşitul lunii iunie în Austria, pentru că nu mai făcea faţă datoriilor”

StareaPresei.ro
Alte stiri din: Revista Presei Afisari - 515
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante