Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Peroanele improvizate ale liniei 41, extrem de periculoase | A fost descoperită „gena nemuririi”. Oamenii nu ar fi chiar nemuritori, dar ar putea trăi câteva mii de ani | 28 de persoane internate in urma deratizarii din Timisoara, 12 copii | Primele informaţii despre firma care a făcut deratizarea în blocurile din Timişoara | Cât costă brazii de Crăciun în 2019?

Revista presei. Frunda a colaborat cu Securitatea

Scris de :     2015-07-22 07:22

Frunda György, fost senator, avocat, consilier al lui Victor Ponta, a furnizat informaţii Securităţii, spune în Bursa fostul membru CNSAS, Corneliu Turianu.

Gyorgy Frunda (Agerpres)

Gyorgy Frunda (foto: Agerpres)

Fiscul se pregăteşte să blocheze conturile marilor datornici, explică Curierul naţional. Deocamdată, s-a acţionat la conturile TVR şi RATB, urmează alţii.
Nicolae Păun, deputat minoritar, este vizat de DNA, explică Adevărul. Prin firma sa Nicky Scorpion (care a deţinut restaurantul Gării de Nord, unde este acum McDonalds), a luat bani de la confraţii săi de arme, ca să promoveze Legea amnistiei fiscale. Proaspăt promulgată de Klaus Iohannis.
A doua zi după inaugurare, pasajul de la Casa Presei şi-a dovedit inutilitatea: s-a blocat pe sensul de mers spre şoseaua Kiseleff, notează România liberă.
Alte stiri din: Revista Presei Afisari - 164
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Fenomene meteo severe în România. Prognoza meteo pentru București Citeste