Acasa Revista Presei Revista presei. Paleologu îl avertizează pe Iohannis

Revista presei. Paleologu îl avertizează pe Iohannis

scris de Z.V.
156 Afisari

Dăncilă: Dacă nu intram în turul doi, era un lucru de onoare, adică trebuia să-mi depun mandatul. Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a afirmat, duminică seară, că dacă nu ar fi intrat în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, „era un lucru de onoare” să îşi depună mandatul. „Acum sunt în turul doi şi cred că la noi nu se pune problema acum de cine păstrează puterea”, a spus ea, potrivit Adevărul.

Paleologu îl avertizează pe Iohannis: Să ia parte la dezbatere / Să dea un semn de minim respect. Theodor Paleologu i-a transmis lui Klaus Iohannis să participe la dezbatere în campania pentru turul 2 al alegerilor: „Să dea un semn de minim respect faţă de cetăţeni”. Candidatul PMP spune că nu este „stăpânul” voturilor sale, dar „nu se pune sub nicio formă problema de a vota pentru PSD”, notează Gândul.

Cum vrea Tăriceanu să schimbe legea electorală. Călin Popescu  Tăriceanu vrea să schimbe legea electorală. După ce și-a exprimat dreptul la vot, liderul ALDE a afirmat că intenționează să schimbe Legea electorală, nemulțumit de modul în care s-a desfășurat campania electorală, relatează Cotidianul.

Exploziv! Susține Băsescu PSD pentru turul II?! Scandal cu Palada: „Deveniți porc…” Scandal la România TV, cu Băsescu, Ponta și Mirel Palada. Fostul președinte Traian Băsescu a declarat că este de acord cu mărirea pensiilor și salariilor, dar că ar fi trebuit să fie făcute și investițiile în proiecte mari de infrastructură care să susțină aceste creșteri, mai ales că pentru așa ceva se puteau folosi banii de la Uniunea Europeană sau de la BEI, precizează Evenimentul Zilei.

Mircea Diaconu: „Și mâine o zi”, cum spunea Scarlett O’Hara. Să-i spuneți și lui Iohannis. Mircea Diaconu, cotat de exit poll CURS-Avangarde cu un procent de 7,9% la prezidențiale, a declarat după ce a aflat rezultatele sondajelor că „Și mâine e o zi”, citând personajul Scarlett O’Hara. „Cine știe cine e să-i spună și lui Iohannis”, a spus Diaconu, potrivit Hotnews.ro.

Ce spune Dăncilă despre o dezbatere în turul doi cu Iohannis: E important pentru cetăţeni să asculte ce a făcut Iohannis ca preşedinte şi eu ca premier. Candidatul PSD la prezidenţiale, Viorica Dăncilă, a afirmat că o dezbatere în turul doi cu candidatul PNL, Klaus Iohannis, este importantă întrucât amândoi au deţinut cele mai înalte funcţii în stat, preşedinte şi premier, şi pentru ca românii să asculte ce au făcut în mandatele lor, scrie Jurnalul.ro.

Diaconu: Le mulţumesc celor care au preferat prin vot un preşedinte nepartizan, independent. Mircea Diaconu, candidat independent la alegerile prezidenţiale susţinut de alianţa electorală „Un om”, formată din ALDE şi Pro România, le-a mulţumit duminică seară celor care l-au susţinut, transmite România Liberă.

Candidații la prezidențiale care dau marele tun: potul de 10 milioane de euro, bani de la stat. Primul tur al alegerilor prezidențiale a avut mize diferite pentru fiecare candidat în parte. Pentru cei mari, miza a fost câștigarea alegerilor, dar pentru cei mai mici miza este să obțină procentul de 3%, cel care le asigură rambursări de cheltuieli din partea statului de până la 10 milioane de euro, informează Stiripesurse.ro.

Klaus Iohannis, după aflarea rezultatului exit-poll: Am oprit PSD-ul! Ei nu vor alegeri, vor să distrugă tot. Preşedintele Klaus Iohannis a comentat rezultatul exit-poll al alegerilor prezidenţiale, care îl dau câştigător detaşat în primul tur. Totodată, Iohannis a avut şi un mesaj pentru votanţii celorlalţi candidaţi, înaintea turului 2, titrează Ziare.com.

Profesor: În urmă cu 5 ani l-am votat! Singura idee din discursul președintelui Iohannis e aceea că trebuie sa învingem PSD. E singura, atât de clară și de simplă. Mereu citită de pe foaie. Cel mai trist e că e singura idee din 5 ani de putere, convertită în miezul întregii campanii și în lozinca unui discurs redactat, scrie QMagazine.ro.

Fondul din care e finanţată Sănătatea are deficit de 3 miliarde lei. Cheltuielile Fondului cresc într-un ritm dublu faţă de cel al încasărilor Fondul Fondul Naţional Unic de Asigurări Sociale de Sănătate, din care e finanţat sistemul sanitar, are deficit de aproape 3 miliarde de lei. Cheltuielile din Fondul Sănătăţii cresc într-un ritm cel puţin dublu faţă de cel de creştere a veniturilor Fondului, arată o analiză făcută de Economica pe baza datelor oficiale ale CNAS şi Ministerului de Finanţe, publică Economica.net.

Nu mai speriaţi România: Economia nu este nici în prăpastie, nici la marginea prăpastiei! Suntem într-o situaţie controlabilă. Mugur Isărescu, BNR: Încercăm să găsim cele mai bune formule de a controla situaţia. Guvernatorul Mugur Isărescu susţine că economia României nu este nici în prăpastie, nici la marginea prăpastiei, respin­gând declaraţiile alarmiste le­gate de situaţia economică a României, lăsată moştenire de PSD, informează Ziarul Financiar.

Tensiune în vestiarul lui Dinamo, după negocierile dintre Negoiță și Cataramă: „Aș răspunde, dar nu vreau să vorbesc!” După Dinamo – CFR Cluj 0-0, mijlocașul Deian Sorescu a fost întrebat despre situația financiară de la club și despre negocierile purtate de Ionuț Negoiță cu Viorel Cataramă pentru vânzarea clubului și a lăsat să se înțeleagă că jucătorii sunt afectați, relatează Gsp.ro.

Vești foarte proaste pentru Cosmin Contra din partea convocaților în week-end. Jumătate dintre stranieri nu au bifat niciun minut. Doar cinci zile ne mai despart până la întâlnirea România – Suedia din penultima etapă a grupei F din preliminariile EURO 2020, o adevărată finală pentru ambele formații. Pentru a rămâne în cursa calificării, elevii lui Cosmin Contra au nevoie de trei puncte. Orice alt rezultat e echivalent cu eliminarea matematică, precizează Fanatik.ro.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS