Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Peroanele improvizate ale liniei 41, extrem de periculoase | A fost descoperită „gena nemuririi”. Oamenii nu ar fi chiar nemuritori, dar ar putea trăi câteva mii de ani | 28 de persoane internate in urma deratizarii din Timisoara, 12 copii | Primele informaţii despre firma care a făcut deratizarea în blocurile din Timişoara | Cât costă brazii de Crăciun în 2019?

Revista presei. Vântu vânător

Scris de :     2011-02-18 07:19

Curentul: Vîntu vânător, Ursu vânat, siliconata Stancu şi Realitatea TV – în cap “În data de 15 februarie s-au zguduit cerurile. Nu mai puţin de două evenimente majore s-au petrecut în aceeaşi zi – mai mult sau mai puţin întâmplător.”

 

Adrian Ursu-Oana Stancu si Vantu

Adrian Ursu-Oana Stancu si Vantu-foto Curentul

Bursa: CONTRABANDA CU BENZINĂ Un scandal mai mare decât cel al ţigărilor “În lumea contrabandei, ţigările sunt o afacere măruntă faţă de benzină, a semnalat fostul ministru al finanţelor Sebastian Vlădescu, solicitat de noi în subiectul evaziunii fiscale.”

Adevarul: Trafic de ţigări sub protecţia unor poliţişti “Arestarea a şase poliţişti din Deta, Moraviţa şi Foeni scoate la iveală că transporturile de contrabandă erau însoţite de maşini cu girofar. Procurorii care investighează traficul cu ţigări în vestul ţării susţin că mai mulţi poliţişti protejau atât transportul cât şi distribuţia ţigărilor de contrabandă”

EvZ: Sindicaliştii se toarnă între ei la Parchet “În ultimele luni, lideri sindicali din poliţie şi vamă s-au acuzat reciproc nu doar de corupţie, ci şi că ar fi furat sume frumuşele din contribuţiile celor pe care-i reprezintă. Iar o parte dintre aceste acuzaţii s-au transformat în dosare penale care-i vizează pe toţi cei care s-au încumetat să treacă pragul Parchetelor pentru a-şi “anihila” adversarii în lupta sindicală”

Curierul national: Unde mai trebuie umblat la Codul Fiscal în 2011 “Peter de Ruiter (PwC): Este mare nevoie de introducerea unui regim de holdinguri în România. ”Firmele care fac parte dintr-un grup  ar trebui să îşi consolideze profiturile şi pierderile şi să nu mai plătească impozitele separat”. MFP:  Guvernul are în vedere reducerea CAS şi diminuarea numărului formularelor depuse”

StareaPresei.ro
Alte stiri din: Revista Presei Afisari - 13
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Fenomene meteo severe în România. Prognoza meteo pentru București Citeste