Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Peroanele improvizate ale liniei 41, extrem de periculoase | A fost descoperită „gena nemuririi”. Oamenii nu ar fi chiar nemuritori, dar ar putea trăi câteva mii de ani | 28 de persoane internate in urma deratizarii din Timisoara, 12 copii | Primele informaţii despre firma care a făcut deratizarea în blocurile din Timişoara | Cât costă brazii de Crăciun în 2019?

Praktiker România înflorește sub bagheta turcului Omer Susli

Scris de :     2014-08-21 15:57

Praktiker România a înflorit sub bagheta lui Omer Susli, omul de afaceri turc care a preluat divizia locală a retailerului german de materiale de contrucții și amenajări interioare.

Omer Susli, noul proprietar Praktiker.

Astfel, la numai trei luni de la preluarea companiei, profitul operațional al Praktiker România pentru al doilea trimestru al anului 2014 a crescut cu 44 milioane lei față de primul trimestru al aceluiași an și cu 37 milioane de lei față de aceeași perioadă a anului trecut.

Odată cu intrarea sub aripa lui Omer Susli, Praktiker România a început un program de restructurare a companiei și de repoziționare a brandului Praktiker pe piața de DIY (do-it-yourself — n.red.).

‘Până la finele anului 2014, suntem încrezători că vom reuși să ne repoziționăm ca un Praktiker primitor și creativ. Intenționăm să creștem profitabilitatea magazinelor existente, ba mai mult ne dorim ca în următorii 2 ani să extindem rețeaua la 45 de magazine. În mai puțin de 2 luni, vom deschide magazine în Giurgiu și Târgu-Jiu’, a declarat Omer Susli.

Praktiker România operează o rețea de 27 de magazine în 23 de orașe din țară. Oferta companiei conduse de Omer Susli cuprinde peste 40.000 de produse din sfera materialelor de construcții.
Alte stiri din: Antreprenori, rss 1asig Afisari - 265
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Fenomene meteo severe în România. Prognoza meteo pentru București Citeste