Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Incident între un avion militar rus şi unul american deasupra Mării Negre (video) | Schimbare majoră în noua Lege a Asociaţiilor de proprietari | Drone MQ-9 Reaper, la Baza aeriană Câmpia Turzii | Regimul alimentar în cazul gastritei | Viitor sumbru - mai puțini și mai bătrâni

EuroNCAP a testat cvadricicluri. Cât de sigure sunt mașinile surogat

Scris de :     2014-06-04 17:56

Cvadriciclurile și mașinile de golf au ajuns pentru prima dată sub lupa EuroNCAP, acestea fiind notate cu puncte și nu cu stele, spre deosebire de autovehiculele clasice.

Renault Twizy, cel mai sigur cvadriciclu.

Au fost evaluate exclusiv impactul frontal şi cel lateral, cu un alt vehicul, la 50 km/h, viteză maximă pe care câteva dintre modelele testate nu o pot atinge în realitate. Punctele au fost acordate în raport cu nivelul forțelor la care au fost supuși senzorii integrați în manechinele de crash-test. EuroNCAP a penalizat, de asemenea, eventualele probleme scoase la iveală de structura de rezistență sau de sistemele de siguranță pasivă prezente la bord.

Modelul electric Renault Twizy, proaspăt lansat și pe piața din România, a obţinut 6 puncte din 16 posibile, cel mai bun rezultat al acestei sesiuni de teste. Specialiştii de la EuroNCAP nu se declară, însă, pe deplin mulţumiţi.

AFLĂ DE CE, doar pe Autoindustry.ro
Alte stiri din: Auto, rss 1asig Afisari - 156
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante