Acasa Sport-AutoSport BOX. Jo Jo Dan – Kell Brook. Jo Jo Dan a pierdut prin KO (video)

BOX. Jo Jo Dan – Kell Brook. Jo Jo Dan a pierdut prin KO (video)

scris de Z.V.
3.737 Afisari

Jo Jo Dan a fost învins prin KO tehnic de britanicul Kell Brook, deținătorul titlului, sâmbătă seara, la Sheffield, într-un meci pentru centura mondială IBF la categoria welter.
JO JO DAN a pierdut meciul pentru titlul mondial. Doar patru runde a rezistat pugilistul român în faţa britanicului Kell Brook. În runda a patra, ion Ionuţ a fost numărat de mai multe ori şi a abandonat lupta.

 

BOX. Jo Jo Dan - Kell Brook. Jo Jo Dan a pierdut prin KO

BOX. Jo Jo Dan – Kell Brook. Jo Jo Dan a pierdut prin KO

Ion Ionuţ, alias Jo Jo Dan (33 de ani, 34 de victorii, 2 înfrângeri, 18 KO), va boxa pe 28 martie, la Motorpoint Arena din Sheffield, după ora 22:00, cu Kell Brook (28 de ani, 33-0, 22 KO), într-o partidă în care pugilistul britanic îşi va pune în joc centura IBF la categoria semimijlocie.

BOX. Jo Jo Dan - Kell Brook

BOX. Jo Jo Dan – Kell Brook

Jo Jo Dan va boxa astăzi, după ora 22.00, cu britanicul Kell Brook, pentru centura mondială IBF la categoria semimijlocie. Meciul va avea loc la ”Motorpoint Arena” din Sheffield (Anglia).

În cazul în care va câștiga, Jo Jo Dan va deveni cel de-al cincilea puglist român care obține titlul mondial la profesioniști, după Mihai Leu, Leonard Doroftei, Adrian Diaconu și Lucian Bute.
La profesioniști, Jo Jo Dan a disputat 36 de meciuri, dintre care a câștigat 34 (18 prin KO), în timp ce adversarul său de astăzi are 33 de victorii din tot atâtea meciuri (22 prin KO).


Jo Jo Dan s-a declarat optimist, înaintea meciului de astăzi cu Kell Brook. ”Adversarul meu are ceva ce-mi doresc foarte mult: centura de campion mondial. Voi face tot posibilul să i-o iau”, a notat Jo Jo Dan pe un site de socializare. Românul, care a obținut săptămâna trecută și cetățenia canadiană, a adăugat: ” Sunt pe deplin conștient că Brook are avantajul de a fi acasă, susținut de fani, dar în ring suntem doar noi doi și arbitrul. Am avut un cantonament de nouă săptămâni pentru acest meci și pot spune că este de departe cea mai bună perioadă a mea”.
Adversarul de astăzi al lui Jo Jo Dan a fost la un pas de moarte anul trecut în Tenerife (Spania). În septembrie 2014, la doar o lună după ce intrase în posesia centuri IBF la semimijlocie, Kell Brook s-a luat la harță cu un individ într-un local. Ca să ”rezolve” în favoarea sa problema, adversarul pugilistului a apelat la un cuțit, pe care n-a ezitat să-l folosească. Drept urmare, Brook a suferit o tăietură urâtă la coapsă, care a necesitat nu mai puțin de 38 de copci!
Pe 28 martie, în Motorpoint Arena din Sheffield, se va disputa o gală foarte importantă pentru boxul profesionist românesc. Ionuţ Dan Ion, cunoscut în lumea boxului ca Jo Jo Dan, are cel mai important meci al carierei, acasă la campionul mondial al categoriei semimijlocii IBF, britanicul Kell Brook.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS