Acasa Sport-AutoSport Bute boxează pentru titlul mondial. Cine transmite meciul

Bute boxează pentru titlul mondial. Cine transmite meciul

scris de D.P.
1.960 Afisari

Campionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, îşi va pune centura în joc pentru a noua oară, sâmbătă, în Quebec.

Lucian Bute va boxa in Romania

Lucian Bute se bate cu Glen Johnson

În cadrul galei, Bute îl va avea ca adversar pe jamaicanul Glen Johnson, în vârstă de 42 de ani.  Meciul de box dintre Lucian Bute şi Glen Johnson va fi difuzat, în România, de televiziunea The Money Channel. Meciul va fi transmis în noaptea de sâmbătă spre duminică, în direct din Quebec, a declarat pentru Mediafax Sorin Freciu, cel care coordonează postul TV.

Meciul dintre Lucian Bute şi Glen Johnson va fi transmis în direct pe The Money Channel începând cu ora 5.00, în noaptea de sâmbătă spre duminică, şi în reluare duminică după-amiază. Sorin Freciu a precizat că primarul din Buşteni, Emanoil Savin, este cel care a sprijinit încheierea contractului pentru difuzarea meciului Lucian Bute – Glen Johnson în România. Rudel Obreja, preşedintele Federaţiei Române de Box, a confirmat difuzarea meciului pe The Money Channel. Totodată, el a precizat, vineri, că va prezenta detaliile printr-un comunicat.

1 comentariu

O Sa ma Bin La Den Ali 05-11-2011 - 10:43

Mai mare rasul. Un primar dintr-un oras cu care nu are decat un teleferic, aranjeaza si probabil sponsorizeaza transmiterea unui meci, iar presedintele federatiei de box da comunicate. Probabil va pupa mana doamnei Udrea . Ce cauta lingaul ala in fruntea federatiei ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS