Acasa Sport-AutoSport Champions League. AS Roma – Bayern, scor 1-7 (video)

Champions League. AS Roma – Bayern, scor 1-7 (video)

scris de Z.V.
592 Afisari

Bayern Munchen a câștigat cu 7-1 meciul disputat pe Olimpico împotriva celor de la AS Roma, bavarezii conducând cu 5-0 încă din minutul 36.

Vicecampioana Italiei, AS Roma, a primit o lecţie de fotbal de la Bayer Munchen, chiar dacă înaintea partidei romanii spuneau că în Europa joacă mult mai bine decât o fac în campionat. Elevii lui Pep Guardiola au stabilit recordul de goluri marcate într-un meci al actualei ediţii de Ligă, după un neverosimil 7 – 1, la Roma.
AS Roma și Bayern Munchen se vor întâlni marți seara, de la ora 21:45 într-unul dintre cele mai interesante meciuri din faza grupelor UEFA Champions League.

Champions League. AS Roma – Bayern

Champions League. AS Roma – Bayern

Întâlnirea din Italia va fi una cu totul specială pentru marocanul Mehdi Benatia, transferat de Bayern în urmă cu mai puțin de două luni, chiar de la AS Roma, club pentru care a evoluat în sezonul trecut. Fundașul a fost cumpărat de urgență de nemți, la finalul lunii august, după accidentarea lui Javi Martinez în meciul cu Borussia Dortmund, din Supercupa Germaniei.

„Eram sigur că vom pica în aceeași grupă cu Roma! Tragerea la sorți a avut loc chiar în ziua în care am fost prezentat la Bayern (n.n. 28 august), când eram cu soția și cu impresarul meu la hotel. S-a dovedit că am avut dreptate și sunt foarte fericit, pentru că am șansa să-mi revăd prietenii, cum ar fi Pjanic, De Rossi sau Totti”, a spus Benatia, ajuns la gruparea din Munchen pentru 26 de milioane de euro.

AS Roma a luat măsuri speciale de securitate pentru partida cu Bayern, de marți, din faza grupelor Champions League. Italienii au pregătit 1100 de agenți de ordine, pentru cei 5 000 de suporteri germani care vor veni pe Olimpico. Organizatorii au amenajat un loc special unde vor sta în oraș suporterii campioanei Germaniei, la Villa Borghese, iar de acolo aceștia vor fi îmbarcați în autobuze și transportați la stadion, cu trei ore înainte de startul meciului. Autobuzele vor fi escortate de forțele de ordine, pentru a se evita orice incidente. Și la stadion, zona în care vor fi aduși suporterii lui Bayern de autobuze va fi izolată complet de alte intrări ăn tribune, astfel că nu va exista niciun fel de interacțiune cu susținătorii romanilor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS