Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Peroanele improvizate ale liniei 41, extrem de periculoase | A fost descoperită „gena nemuririi”. Oamenii nu ar fi chiar nemuritori, dar ar putea trăi câteva mii de ani | 28 de persoane internate in urma deratizarii din Timisoara, 12 copii | Primele informaţii despre firma care a făcut deratizarea în blocurile din Timişoara | Cât costă brazii de Crăciun în 2019?

Circ la Craiova! Piţurcă interzis în cantonamentul Ştiinţei – VIDEO

Scris de :     2011-01-12 14:18

Victor Piţurcă a ajuns, miercuri, la ora 12.00, în cantonamentul Universiţăţii Craiova de la Lunca Jiului, dar nu a fost lăsat să intre de bodyguarzii patronului Adrian Mititelu.

Piţurcă a declarat că nu a fost înştiinţat oficial că lui şi stafului său le-au fost suspendate contractele, dar că a aflat de comunicatul semnat de Mititelu şi postat pe siteul Craiovei.

“Am venit la reunirea Craiovei! Sunt interzis? Cine m-a interzis? Cum adică nu sunt lăsat să intru? Am înţeles că am fost suspendaţi, oficial nu am primit nimic. Cred că e o premieră ca un antrenor sau un manager cum sunt eu angajat, să fie suspendat. Am înţeles că se face o anchetă în ceea ce mă priveşte. Sunt suspendat la mine acasă. Mi se îngrădeşte dreptul la muncă şi vom vedea ce va fi!. Voi merge la club, cred că s-a sculat patronul. Vreau să îmi zică ceva oficial”, a spus Piţurcă.
Alte stiri din: Sport Afisari - 24
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Fenomene meteo severe în România. Prognoza meteo pentru București Citeste