Acasa Sport-AutoSport Claudiu Niculescu a demisionat, dar nu pleacă de la “U” Cluj

Claudiu Niculescu a demisionat, dar nu pleacă de la “U” Cluj

scris de Laurentiu Banches
234 Afisari

După înfrângerea dură din prima etapă, 2-6 cu Pandurii Tg.Jiu şi o ceartă cu noul preşedinte al clubului, Anamaria Prodan, Claudiu Niculescu a anunţat luni, 23 iulie, că demisionează de la “U” Cluj.

Claudiu Niculescu ramane doar jucator la "U" Cluj (foto:sport365.ro)

Deşi a hotărât să renunţe la funcţia de tehnician în urma declaraţiilor Anamariei Prodan şi pentru că nu este mulţumit de lotul echipei, Claudiu Niculescu va rămâne la “şepcile roşii” din Cluj până la finalul sezonului, în vara lui 2013, când îi va expira şi contractul de jucător. Claudiu Niculescu a precizat pentru Digi Sport, că “sper ca într-o lună să pot juca, voi începe antrenamentele de astăzi. Calităţile de fotbalist nu are cum să mi le pună niciodată la îndoială”.

Anamaria Prodan a anunţat, potrivit gsp.ro, că nu a avut intenţia de a-l demite pe Claudiu Niculescu şi că aceasta a fost decizia fostului jucător dinamovist, ea anunţând că noul antrenor interimar este Emil Ursu. Soţia antrenorului stelist, Laurenţiu Reghecampf, a mai menţionat că s-a întâlnit cu primarul Emil Boc, alături de care se pare că a găsit o soluţie pentru a ajuta clubul rămas în această vară fără majoritatea jucătorilor trimişi de fostul patron la Petrolul Ploieşti.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS