Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Recomandări pentru reducerea expunerii la radiaţiile electromagnetice | Apple a lansat noile modele iPhone 11 (video) | Numerele de telefon la care poţi suna să-ţi recuperezi maşina ridicată în Bucureşti | Praful radioactiv de la Cernobîl este încă o problemă serioasă | Pentagonul aduce drone militare MQ-9 Reaper în România

CM handbal masculin: România-Danemarca​ 30-39

Scris de :     2011-01-16 13:51

Echipa naţională de handbal masculin a României a pierdut şi al doilea meci de la Campionatul Mondial din Suedia, 30-39 (16-17) cu Danemarca, şi trebuie să se impună în ultimele trei întâlniri din Grupa C pentru a se califica în grupele principale ale competiţiei.

România va înfrunta duminică seară atât puternica echipă a Danemarcei, cât şi o atmosferă ostilă, fiind anunţati aproximativ 10.000 de suporteri danezi în tribunele arenei din Malmo. Danemarca are un moral excelent înaintea meciului cu Romania, după ce în prima partida a învins Australia cu 47-12.

CM handbalDanemarca e o echipă extrem de puternică. Încercăm să ne ridicăm la valoarea lor şi să rezistăm fizic tot meciul“, a declarat selecţionerul Stângă.

România are jucători foarte puternici, cu un joc inteligent pe centru, cu o defensivă bună şi un portar fantastic. Dar, în acelaşi timp, România se repliază mai greu, iar noi va trebui să ne păstrăm ritmul. Acum vom începe în mod serios Cupa Mondială şi meciul de duminică seara va fi atât captivant, cât şi interesant“, a menţionat şi selecţionerul danezilor, Ulrik Wilbesck.

Meciurile de duminică:

Grupa A:
Bahrain – Germania (ora 17:15)
Tunisia – Spania (ora 18:30)
Egipt – Franţa (ora 19:45)

Grupa C:
Australia – Serbia (ora 19:00)
Algeria – Croaţia (ora 21:00)
România – Danemarca (ora 21:15)
Alte stiri din: Sport Afisari - 31
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante