Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Praful radioactiv de la Cernobîl este încă o problemă serioasă | Pentagonul aduce drone militare MQ-9 Reaper în România | Raport oficial: Încălzirea globală va devasta omenirea până în 2050 | Ce decizii s-au luat la Adunarea generală a Fundației Colegiului Național de Apărare | Marea familie FRFK

Cupa Mondiala Judgement Day 2019

Scris de :     2018-11-29 10:53

Federatia Romana de FREESTYLE KICKBOXING (FRFK) impreuna cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) si Clubul Sportiv JISSEN DO a organizat, in perioada 24 – 25 Noiembrie 2018, la Sala Sporturilor din Targoviste, cel mai mare concurs de Freestyle Kickboxing din Romania – Cupa Mondiala Judgement Day editia a XIII-a.

In acest an, la Cupa Mondiala Judgement Day au participat 61 de cluburi din Romania si din Republica Moldova si peste 650 de sportivi.

Deschiderea oficiala a Cupei Mondiale Judgement Day a debutat cu defilarea cluburilor. In cadrul ceremoniei de deschidere dl. Adrian Dejanu – Presedintele FRFK a inmanat cupe si diplome cluburilor participante.

Competitia s-a desfasurat pe 5 suprafete de lupta si un ring, la urmatoarele discipline: freestyle semi, freestyle light, freestyle kick, freestyle k1 light, freestyle k1 şi muay thai, sportivii concurand sub semnul fair-play-ului de-a lungul celor 2 zile de concurs si incantand publicul cu un adevarat spectacol al artelor martiale si al sporturilor de contact.

Cupa Mondiala JUDGEMENT DAY  a devenit o competitie – eveniment, cu o contributie semnificativa la dezvoltarea si promovarea sportivilor practicanti de arte martiale, atat la nivel competitional cat si de imagine, care aduce impreuna sportivi din toate stilurile (shotokan, goju ryu, wado ryu, wushu, kempo, kickboxing, MMA, K1), creand astfel un adevarat spectacol al artelor martiale si al sporturilor de contact, cu un mare impact asupra publicului.
Alte stiri din: Sport Afisari - 174
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante