Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Din 17 noiembrie scade varsta de pensionare in Romania | Prognoza meteo: Când vine iarna adevărată | Dancila despre OUG13: Am fost de acord din punct de vedere legal, a fost constituţională | De ce se mută localnicii din Praga oraşul vizitat de opt milioane de turişti anual | Rezultatele finale oficiale alegeri prezidenţiale 2019, turul I

Cupa Mondiala Judgement Day, editia a XIV-a 2019

Scris de :     2019-09-11 12:07

Federatia Romana de FREESTYLE KICKBOXING (FRFK) impreuna cu Fundatiei pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) si Clubul Sportiv JISSEN DO, organizeaza in perioada 14-15 Septembrie 2019, la Sala Apollo din Bucuresti cel mai mare concurs din Romania Cupa Mondiala Judgement Day editia a XIV-a.

In acest an Cupa Mondiala Judgement Day editia a XIV-a, are peste 450 de categorii, iar sportivii pot alege din urmatoarele discipline: freestyle kickboxing, kata,  muay thai si judo adaptat.

Ne asteptam ca si in acest an sa ridicam nivelul si calitatea competitiei.  De asemenea, vom face tot posibilul pentru a va oferi cele mai frumoase premii, o organizare mai buna si multe altele.

Indiferent de stilul pe care il practicati, acceptati provocarea si veniti sa aratati ce puteti face!

Pentru detalii privind inregistrarea, cazarea si termene limita, va rugam intrati pe facebook-ul evenimentului https://www.facebook.com/events/2366214746996430/
Alte stiri din: Sport Afisari - 117
Recomandarile Editorilor
Comentarii