Acasa Sport-AutoSport El Clasico, Cupa Spaniei : Barcelona – Real, scor 1-2 (video)

El Clasico, Cupa Spaniei : Barcelona – Real, scor 1-2 (video)

scris de C.S.
364 Afisari

Real Madrid a câștigat cu 2-1 în fațaBarcelonei în finala Cupei Spaniei și a cucerit trofeul pentru a 19-a oară în istorie. Reușitele „albilor” au fost semnate de Angel Di Maria (11) șiGareth Bale (68), în timp ce pentru catalani a punctat Marc Bartra (68).

La 24 de zile după ultimul regal din Primera, El Clasico se re-editează în Cupa Regelui. Diseară, de la 22.30, Barcelona şi Real se înfruntă pe teren neutru, la Valencia, în remake-ul finalei de acum 3 ani.

El Clasico: Barcelona şi Real joacă finala Cupei Spaniei

Ambele echipe au probleme mari de lot inaintea duelului – Real Madrid nu va putea conta pe starul echipei, Cristiano Ronaldo, cel care se recupereaza pentru semifinalele Ligii cu Bayern. De asemenea, mai lipsesc Khedira, Marcelo, Arbeloa si Jesse. De partea cealalta, Tata Martino nu ii va avea la dispozitie pe Valdes, Pique si Puyol.

În schimb, Lionel Messi este aşteptat cu noi sclipiri de geniu în faţa rivalei Real Madrid. Messi, cel care a devenit cel mai bun marcator in El Clasico dupa hattrick-ul din campionat, ajungand la 21 de goluri in 23 de meciuri cu Real, spera sa ii aduca Barcei cea de-a 27-a Cupa in timp ce Real cauta al 18-lea trofeu si sa accentueze criza rivalei.

Pe site-ul celor de la Marca, fanii au votat care ar fi cel mai bun 11 format din jucatorii ambelor echipe. Neymar nu a reusit sa prinda formatia, in timp ce Ronaldo nu a fost inclus in sondaj din cauza accidentarii.

Echipe probabile:

Barcelona: Pinto – Dani Alves, Bartra, Mascherano, Alba – Xavi, Busquets, Iniesta – Pedro, Messi, Alexis

Real Madrid: Casillas – Carvajal, Pepe, Ramos, Coentrao – Alonso, Modric, Illarramendi – Di Maria, Benzema, Bale

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult