Acasa Sport-AutoSport UPDATE – EURO 2016. Incidente grave la meciul Muntenegru – Rusia (video)

UPDATE – EURO 2016. Incidente grave la meciul Muntenegru – Rusia (video)

scris de Z.V.
259 Afisari

UPDATE – Meciul dintre Muntenegru și Rusia, din preliminariile CE 2016, a fost abandonat, în minutul 67. După ce, în debutul partidei, disputa a fost întreruptă pentru 30 de minute, după ce o torță l-a lovit în cap pe portarul Akinfeev, arbitrul a trimis echipele la cabine la jumătatea reprizei secunde.

Deniz Aytekin a acordat ușor un penalty pentru oaspeți, dar Shirokov nu l-a putut învinge pe Poleksic. Faza a continuat elevii lui Capello au beneficiat de un aut, moment în care obiecte din tribună au zburat către Kombarov. A urmat o încăierare generală între jucătorii celor două echipe, după care rușii au plecat spre vestiare, la îndemnul „centralului” german.

Mai mult, începutul reprizei secunde a fost întâziat cu un sfert de oră. Conform TAS, delegatul UEFA, Barry Bright, l-a contactat telefonic pe Gianni Infantino, care, după ce s-a consultat cu Michel Platini, i-a transmis că meciul poate continua.

UPDATE – Meciul dintre Muntenegru și Rusia, din Grupa G a calificărilor pentru CE 2016, s-a reluat după o pauză de 33 de minute. Portarul Igor Akinfeev, jucătorul lovit în cap de o torță după numai 10 secunde, a fost înlocuit de Lodigin.
Meciul dintre Muntenegru și Rusia, din preliminariile Campionatului European din 2016, a fost suspendat, după mai puțin de două minute. euro 2016 muntenegru rusia

Motivul pentru care arbitrul Deniz Aytekin a trimis echipele la cabine este unul incredibil.

După mai puțin de zece secunde, portarul oaspeților, Igor Akinfeev, a fost lovit în cap de o torță aruncată în teren de fanii muntenegreni prezenți în tribunele stadionului din Podgorica și, efectiv, s-au jucat numai 13 secunde.

Goalkeeper-ul a rămas întins pe gazon și a primit intervenții medicale, înainte ca centralul să decidă suspendarea partidei din Grupa F. Înaintea acestei partide, cele două echipe se aflau la egalitate de puncte (5) pe locurile 3 și 4.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult