Acasa Sport-AutoSport Gimnastică masculină: Echipa de bronz s-a întors în România

Gimnastică masculină: Echipa de bronz s-a întors în România

scris de Laurentiu Banches
181 Afisari

Delegaţia României de la Campionatele Europene de gimnastică masculină s-a întors din Montpellier cu un aur la individual, bronzul pe echipe şi 2 medalii de argint la juniori.

Flavius Koczi castigand aurul la sarituri la CE din Montpellier (Foto:spfm.ro)

Gimnaştii români au sosit în ţară luni, 28 mai, în jurul orei 23, când au fost întâmpinaţi la aeroportul Internaţional Henri Coandă de preşedintele ANST, Doina Melinte şi preşedintele CS Dinamo, Elisabeta Lipa, dar şi de mai mulţi fani, rude şi prieteni în pofida orei târzii. La Campionatele Europene de la Montpellier, România a obţinut aurul la sărituri prin Flavius Koczi, bronzul pe echipe în formula Flavius Koczi, Marius Berbecar, Ovidiu Buidoso, Vlad Cotuna şi Cristian Băţagă şi două medalii de argint la juniori prin Daniel Rădeanu, la sărituri şi sol.

Medialiatul cu aur la sărituri, Flavius Koczi, a declarat potrivit Agerpres, că e mai fericit pentru medalia de bronz obţinute la concursul de echipe decât pentru cea de aur, întrucât e „rodul muncii colective”, susţinând totodată că echipa trebuie să fie realistă şi nimeni să nu fie dezamăgit dacă aceaşi performanţă nu va fi repetată la Jocurile Olimpice de la Londra, unde vor fi prezente şi echipele Japoniei, Chinei şi SUA. Câştgătorul celor două medalii de argint la juniori, Daniel Rădeanu, a declarat că visul său este de a ajunge la echipa de seniori, antrenorul lotului masculin, Ioan Suciu, confirmând că acesta va concura pentru România mai mult ca sigur la viitoarele Jocuri Olimpice.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult