Acasa Sport-AutoSport Liga 1 – Etapa a 31-a: Program şi televizări

Liga 1 – Etapa a 31-a: Program şi televizări

scris de Laurentiu Banches
713 Afisari

Fotbaliştii din Liga 1, nu au zile libere nici în săptămâna în care se va disputa finala Europa League la Bucureşti, între 8 şi 10 mai fiind programată etapa a 31-a care poate clarfica lupta pentru titlu sau evitarea retrogradării.

Marţi, 8 mai, o victorie a CFR-ului la „U” Cluj ar putea clarfica soarta titlului în proporţie de peste 90%, având în vedere că singurul meci mai dificil al liderului din ultimele trei meciuri va fi cel de pe propriul teren cu Steaua, în rest echipa clujeană având de jucat la retrogradata CS Mioveni şi la o echipă aproape resemnată la rândul ei, Voinţa Sibiu.Tot marţi, Dinamo îşi joacă la Sibiu şansele de a prinde măcar al doilea loc şi de a se califica în preliminarile Champions League, chiar dacă după spusele conducătorilor dinamovişti, obiectivul principal al „câinilor roşii” pentru acest final de sezon rămâne cupa.

Miercui, 9 mai, în ziua finalei Europa League de la Bucureşti, în Liga 1 se joacă derby-ul retrogradării la Tg. Mureş, între formaţia din localitate şi Petrolul.  Joi, etapa se va încheia cu meciuri ale echipelor aflate pe locuri 2,3 şi 4, FC Vaslui, Steaua şi respectiv Rapid. FC Vaslui are pe hârtie cel mai greu adversar, pe Pandurii, însă echipa din Tg.Jiu este deja lipsită de orice griji pentru acest final de sezon şi nu este exclus ca moldovenii să aibe un meci mai uşor decât s-ar aştepta. Rapidul se va deplasa la Mediaş pentru confruntarea cu Gaz metan care nu este încă scăpată în totalitate de grijile retrogradării, iar Steaua va juca cu Ceahlăul în Ghencea, echipa din Moldova aflându-se la 7 puncte  în faţa primului loc retrogradabil ocupat de FCM Tg.Mureş.

Program şi televizări etapa a 31-a din Liga 1:

Marti, 8 mai 2012

18.00 Voinţa Sibiu – Dinamo Bucureşti, Digi Sport 1

21.30 „U” Cluj CFR 1907 Cluj, Digi Sport 1

Miercuri, 9 mai 2012

16.00 CS Mioveni – FC Braşov, Digi Sport 1

18.00 Sportul Studenţesc – Oţelul Galaţi, Digi Sport 1

Joi, 10 mai 2012

17.00 Astra Ploieşti – Concordia Chiajna, Digi Sport 1

19.00 FCM Targu-Mureş – Petrolul Ploieşti, Digi Sport 1

20.00 Pandurii Targu-Jiu – FC Vaslui, GSP TV

21.30 Gaz Metan Mediaş – Rapid Bucureşti, Dolce Sport

21.30 Steaua Bucureşti –  Ceahlăul Piatra-Neamţ, Digi Sport 1

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult