Acasa Sport-AutoSport Liga 1 – etapa a 33-a: Program şi televizări

Liga 1 – etapa a 33-a: Program şi televizări

scris de Laurentiu Banches
951 Afisari

Etapa a 33-a deschide ultima săptămână a Ligii 1, care aduce atât marele derby Steaua – Dinamo , cât şi rejucarea bătăliei de la Cluj, dintre  „U” şi CFR.

Oricare ar fi însă situaţia în campionat, într-o etapă în care se va disputa „El Clasico” de România, derby-ul dintre Steaua şi Dinamo, nu ar putea exista o altă partidă considerată cap de afiş. Acum însă situaţia este cu atât mai tensionată cu cât cele două sunt vecine în clasament şi ţinând cont de faptul că dacă Tribunalul de Arbitrag Sportiv (TAS) îi dă câştig de cauza echipei Dinamo în cazul Marius Constantin aceştia s-ar afla pe primul loc. Totodată, derby-ul celor două mari rivale o să se joace cu casa închisă pe stadionul „Naţional Arena” pe care în urmă cu o săptămâna s-a desfăşurat finala Europa League, astfel că atmosfera din tribune se anunţă una incendiară.

Un alt meci tensionat şi foarte important pentru titlu va fi cel de la Galaţi, dintre campioana en-titre pentru încă o săptămână, Oţelul şi echipa aflată acum pe primul loc graţie golaverajului, FC Vaslui. Nu de puţine ori s-a vorbit despre o prietenie dintre conducerile echipelor CFR şi Oţelul, astfel că este de aşteptat ca jucătorii gălăţeni să îşi dea viaţa pe teren, deşi pentru aceştia este clar că la finalul campionatului se vor afla pe locul al 6-lea, indiferent de rezultatele din ultimele partide.

Marţi, CFR Cluj are un meci considerat foarte uşor la Mioveni, dar în care este vital pentru ardeleni să câştige, dacă doresc să îşi simplifice misiunea de câştigare a titlului. În cazul unei victorii la Mioveni, campionatul se poate decide vineri, 18 mai, când este programată rejucarea derby-ului Clujului, dintre „U” şi CFR. Prin două victorii în aceste partide şi în cazul în care Dinamo nu primeşte încă 6 puncte de la TAS, CFR poate deja să înceapă fiesta la Cluj, cu o etapă înainte de final.

Program şi televizări etapa a 33-a din Liga 1:

Marti, 15 mai

20.00 „U”Cluj – Voinţa Sibiu, GSP TV

21.30 CS Mioveni – CFR Cluj, Digi Sport 1

Miercuri, 16 mai

16.00 Gaz Metan Mediaş – Concordia Chiajna, Digi Sport 1

18.00 Sportul Studenţesc Bucureşti – Rapid Bucureşti, Digi Sport 1

21.30 Oţelul Galaţi FC Vaslui, Digi Sport 1

Joi, 17 mai

17.00 FCM Târgu-Mureş – Ceahlăul Piatra-Neamţ, Digi Sport 1

19.00 Pandurii Târgu-Jiu – Petrolul Ploieşti, Digi Sport 1

19.00 Astra Ploieşti – FC Braşov, Dolce Sport

21.30 Steaua Bucureşti – Dinamo Bucureşti, Digi Sport 1

Vineri, 18 mai

21: 30 „U” Cluj – CFR Cluj, Digi Sport 1 (rejucarea etapa a 31-a)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult