Acasa Sport-AutoSport Liga 1, etapa a 29-a: CFR Cluj rămâne lider încă o etapă (VIDEO)

Liga 1, etapa a 29-a: CFR Cluj rămâne lider încă o etapă (VIDEO)

scris de Laurentiu Banches
421 Afisari

CFR Cluj s-a distanţat la 6 puncte de principalele contracandidate la titlu după victoria de marţi, din etapa 29 din Liga 1, în faţa formaţiei FC Braşov.

Pantelis Kapetanos inscrie golul clujenilor (foto:cfr1907.ro)

Golul clujenilor în meciul câştigat marţi în faţa echipei care în etapa trecută a învins Dinamo cu 2-0, a fost înscris de fostul stelist, grecul Pantelis Kapetanos în minutul 47, după greşeala fundaşului braşovean Majernik. CFR Cluj ar fi putut să îşi dubleze avantajul doar 5 minute mai târziu, dacă portughezul Cadu ar fi înscris din lovitura de la 11 metri acordată clujenilor în urma henţ-ului comis de Hadnagy în careu. Până la finalul meciului, braşovenii nu au reuşit să egaleze, astfel că CFR Cluj se distanţează cel puţin pâna la desfăşurarea meciurilor de miercuri şi joi, la 6 puncte de Dinamo, Vaslui şi Rapid şi la 8 de Steaua.

Echipa din Ghencea va avea de disputat un meci pe propriul teren cu formaţia Petrolul Ploieşti, în timp ce adversa acestora din meciul de duminică, Rapid va juca în compania celeilalte echipe din Ploieşti, Astra. Dinamo primeşte vizita formaţiei „U” Cluj, antrenate de fostul atacant din Ştefan cel Mare, Claudiu Niculescu, iar FC Vaslui urmează să se deplaseze la Tg. Mureş pentru meciul cu echipa din localitate.

În alt meci din etapa a 29-a disputat marţi, 1 Mai, Pandurii Tg. Jiu a terminat la egalitate meciul cu Sportul, după ce gorjenii au deschis scorul în minutul 37 prin C. Cristea, studenţii reuşind egalarea prin Curelea în minutul 64. În vreme ce în meciul care a deschis această etapă, tot marţi, la Sibiu, echipa învinsă pe propriul teren de CFR Cluj etapa trecută cu 2-0, Ceahlăul Piatra Neamţ, a depăşit Voinţa cu 2-1 după ce a condus cu 2-0 prin golurile din minutele 62 şi 63 înscrise de Golubovic şi Andrei Pavel, golul de onoare al sibienilor fiind marcat în minutul 81 de Zăgrean.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult