Acasa Sport-AutoSport Liga 1, etapa a 29-a: Dinamo – „U” Cluj, scor 2-2 (Video)

Liga 1, etapa a 29-a: Dinamo – „U” Cluj, scor 2-2 (Video)

scris de Laurentiu Banches
1.703 Afisari

Dinamo Bucureşti şi Universitatea Cluj-Napoca au terminat la egalitate, 2-2 (1-0), miercuri seara, în Şoseaua Ştefan cel Mare, într-un meci din etapa a 29-a a Ligii I de fotbal.

Dinamo a condus în două rânduri, prin golurile marcate de Alex Curtean (26) şi Cosmin Matei (85), dar ”U” a egalat de fiecare dată, prin Vlad Morar (62) şi Adrian Cristea (90). Curtean şi Matei au înscris primele lor goluri pentru Dinamo. Cristea a marcat împotriva fostei sale formaţii. Claudiu Niculescu rămâne neînvins în faţa fostei sale echipe, atât ca jucător, cât şi ca antrenor. Suporterii dinamovişti s-au încăierat între ei înaintea partidei, iar forţele de ordine au operat circa 70 de reţineri.

Miercuri, 2 mai, de la o oră de Champions League, 21:45, Dinamo va juca în Ştefan cel Mare, meciul cu „U” Cluj, echipă antrenată de fostul atacant al câinilor, Claudiu Niculescu.

Liga 1, Etapa a 29-a: Dinamo vs "U" Cluj

După victoria de marţi a echipei CFR Cluj în faţa formaţiei FC Braşov, Dinamo trebuie să câştige meciul de pe propiul teren în compania celeilalte echipe clujene din Liga 1, „U” Cluj pentru a se menţine la o distanţă de 3 puncte de lider. În cazul unei victorii miercuri, Dinamo ar putea în etapa viitoare să revină pe primul loc în urma meciului direct cu CFR Cluj, care se va disputa pe 5 mai de la ora 21:45, pe acelaşi teren din Ştefan cel Mare.

Formaţia „U” Cluj este lipsită de grijile retrogradării şi nici nu mai menţine speranţe prea mari să ocupe un loc 5 la finalul campionatului care le-ar fi putut aduce accederea în preliminarile pentru Europa League, în urma înfrângerii de etapa trecută în faţa echipei Pandurii Tg.Jiu. Astfel, echipa antrenată de fostul star al „câinilor roşii”, Claudiu Niculescu, devine unul din arbitrii acestui final de campionat în care va mai avea de jucat în afară de Dinamo şi cu FC Vaslui şi rivala locală CFR Cluj.


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult