Acasa Sport-AutoSport Liga 1, etapa a 31-a: Steaua – Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 1-0 (Video Live)

Liga 1, etapa a 31-a: Steaua – Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 1-0 (Video Live)

scris de Laurentiu Banches
3.195 Afisari

Steaua Bucureşti a învins pe Ceahlăul Piatra Neamţ cu scorul de 1-0 (0-0), joi seara, în Ghencea, într-un meci din etapa a 31-a a Ligii I de fotbal.

Singurul gol al partidei a fost reuşit de sârbul Novak Martinovic (61). Steaua a cerut penalty în prima repriză, la un duel la care Florin Gardoş a fost ţinut în careu de Lucian Cazan. Daniel Stana (Ceahlăul) l-a lovit intenţionat cu gheata în cap pe Vlad Chiricheş, dar a scăpat de eliminare (90).

FC Steaua Bucureşti – FC Ceahlăul Piatra Neamţ 1-0 (0-0). A marcat: Novak Martinovic (61). Arbitru: Paul Unimătan (Zalău); arbitri asistenţi: Stelian Slabu (Braşov), Petruţa Iugulescu (Târgovişte).

Steaua joacă, în etapa a 31-a, un meci care se poate dovedi capital în lupta pentru titlu, joi, 10 mai, de la ora 21:30, pe propriul teren cu Ceahlăul.

Liga 1: Steaua vs Ceahlaul

Meciul dintre Steaua şi Ceahlăul se anunţă unul interesant, deşi Steaua porneşte ca mare favorită şi orice alt rezultat în acest meci în afară de o victorie poate fi considerat un eşec pentru echipa din Ghencea. Faptul că echipa moldoveană vine după două victorii consecutive şi că matematic, aceasta nu este încă salvată de la retrogradare va îngreună misiunea “roş-albaştrilor”, care speră la o decizie favorabită mâine în derby-ul întrerupt al Clujului.

În ultimele două întâlniri dintre cele două echipe, Ceahlăul Piatra Neamţ i-a pus mari probleme echipei din Ghencea, câştigând cu 3-1 meciul din urmă cu 2 ani şi cu 1-0 partida din tur din acest sezon de Liga 1. Totodată, nemţenii s-au impus în precedenta partidă din Bucureşti, cea cu Rapid, pe care au învins-o cu 2-1 şi pe parcursul acestui sezon au reuşit să strângă mai multe puncte în meciurile din deplasare faţă de cele de pe propriul teren.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult