Acasa Sport-AutoSport Liga 1: Program şi televizări etapa a 30-a

Liga 1: Program şi televizări etapa a 30-a

scris de Laurentiu Banches
1.271 Afisari

Cifra magică 5 – Cu 5 etape rămase din Liga 1, primele 5 formaţii sunt separate de doar 5 puncte, îar situaţie se poate simplifica sau complica mai mult în urma etapei a 30-a.

Cine trasmite meciurile din etapa a 30-a a Ligii I de fotbal.

Cu siguranţă că cel mai aşteptat meci al etapei cu nr. 30 din Liga 1 este derby-ul din Ştefan cel Mare dintre CFR Cluj şi Dinamo, care în cazul unei victorii a „câinilor roşii” poate să strângă şi mai mult lupta în plutonul fruntaş. Dar meciul de sâmbăt1 seara de la ora de Champions League, 21:45, nu este singura partidă ce prezintă un interes deosebit în această etapă.

Luni, Steaua Bucureşti este obligată să câştige pe terenul celei mai în forme echipe din acest retur, Concordia Chiajna, care a acumulat într-un clasament al returului 26 de puncte, cu 2 mai mult ca roş-albaştrii şi 1 mai mult ca Vaslui. De altfel FC Vaslui va avea şi ea de disputat o partidă interesantă pe propriul teren în faţa echipei Gaz Metan Mediaş, care însă nu mai se află în forma din startul sezonului când elimina echipa germana Mainz din preliminarilie Europa League.

Rapid, deşi joacă cu echipa clasată pe locul 14 nu va avea deloc o misiune uşoară, FCM Tg. Mureş fiind în căutare disperată de puncte, având  în vedere că se află la doar un punct în faţa primului loc retrogradabil, ocupat de Petrolul. Echipa ploieşteană va fi angrenată duminică în derby-ului oraşului cu Astra, într-un alt meci ce se anunţă extrem de interesantă, etapa a 30-a fiind deschisă vineri de derby-ul suferinţei dintre FC Braşov şi Voinţa Sibiu.

Program şi televizări etapa a 30-a din Liga 1:

Vineri 4 mai

Ora 20:30 Digisport FC Braşov – Voinţa Sibiu

Sâmbata 5 mai

Ora 17:00 Digisport “U” Cluj – Sportul Studenţesc

Ora 21:45 Digisport Dinamo Bucureşti – CFR Cluj

Duminica 6 mai

Ora 17:30 Digisport Ceahlăul Piatra Neamţ – Dacia Mioveni

Ora 19:30 Digisport Oţelui Galaţi – Pandurii Tg. Jiu

Ora 20:00 GspTv Petrolul Ploieşti – Astra Ploieşti

Ora 21:30 Digisport Rapid Bucureşti – FCM Tg.Mureş

Luni 7 mai

Ora  19:00 DolceSport Concordia Chiajna – Steaua Bucureşti

Ora 21:30 Digisport FC Vaslui – Gaz Metan Mediaş

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult