Acasa Sport-AutoSport Liga 1 – Rezultate Etapa a 29-a: Dinamo pierde teren

Liga 1 – Rezultate Etapa a 29-a: Dinamo pierde teren

scris de Laurentiu Banches
466 Afisari

Etapa intermediară disputată între 1 şi 3 mai o apropie şi mai mult de titlu pe CFR Cluj, care menţine 3 puncte în faţa formaţilor Rapid şi Vaslui.

În etapa cu nr. 29 din Liga 1, primele 3 clasate, CFR Cluj, Rapid şi Vaslui au obţinut victorii la limită în faţa formaţilor FC Braşov, Astra Ploieşti şi FCM Tg. Mureş. Dinamo a pierdut teren exact înaintea meciului cu liderul CFR Cluj, remizând pe propriul teren 2-2 cu „U” Cluj şi se află acum la 5 puncte de lider, asemenea rivalilor din Ghencea, care s-au impus la rândul lor la limită 2-1 cu Petrolul Ploieşti, după ce au fost conduşi cu 1-0.

În ceea ce priveşte lupta pentru evitarea retrogradării, liderul clasamentului returului, surpriza Concordia Chiajna s-a impus cu 3-1 la Mioveni într-un meci în care gazdele au avut un penalty în primul minut din care au deschis scorul, dar şi 3 oameni eliminaţi. Astfel, Concordia s-a distanţat la 6 puncte de ultimul loc retrogradabil ocupat de Petrolul Ploieşti, înainte de confruntarea cu Steaua de luni din etapa a 30-a. Aşadar, în această luptă par să fie angrenate echipele de pe locurile 16, 15 şi 14,  adică Voinţa, Petrolul şi FCM Tg. Mureş care sunt separate fiecare de câte un punct, dar nici FC Braşov aflată la 3 puncte în faţa Petrolului nu poate fi sigură de locul în Liga 1 în sezonul viitor, iar Sportul, aflată la doar 5 puncte în spatele formaţiei din Tg. Mureş, a arătat prin egalul de la Pandurii din această etapă că nu renunţă la luptă.

Rezultate complete etapa a 29-a din Liga 1:

Voinţa Sibiu    1-2      Ceahlaul Piatra Neamţ

Pandurii Tg Jiu 1-1      Sportul Studenţesc

CFR Cluj 1-0  FC Braşov

FCM Tg. Mureş  2-3   FC Vaslui

Astra Ploieşti   0-1      Rapid Bucureşti

Dinamo Bucureşti      2-2      „U” Cluj

Dacia Mioveni  1-3     Concordia Chiajna

Steaua Bucureşti   2-1   Petrolul Ploieşti

Gaz Metan Mediaş      1-0      Oţelul Galati

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult