Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Bolile românilor și criza din spitale | Cu ce riscuri se confruntă omenirea (raport oficial) | China a ajuns pe partea întunecată a Lunii (VIDEO) | Horoscop 2019. Bani, sănătate, dragoste, carieră | Incident între un avion militar rus şi unul american deasupra Mării Negre (video)

Liga I, etapa 1: FC Botosani – CFR Cluj, scor 0-0 (video)

Scris de :     2013-07-21 16:30

CFR Cluj a impresionat în meciurile de pregătire, dar a făcut primul pas greșit în duelul la distanța cu Steaua, pentru titlu, în chiar prima etapă, plecând cu doar un punct de pe terenul unuei nou promovate, FC Botoșani.

Și asta în condițiile în care moldovenii, cu 8 debutanți în Liga 1 în primul unsprezece, au jucat peste 80 de minute în inferioritate numerică, Ciprian Dinu fiind eliminat în minutul 9. La partida de la Botoşani au asistat aproximativ 7.000 de spectatori, dintre care zece fani clujeni. Înainte de începerea meciului, antrenorul gazdelor Cristian Popovici a primit premiul fair-play din partea FRF, care i-a fost înmânat de obsevatorul Gheorghe Chivorchian.

Mircea Rednic n-a găsit vreo soluție pentru a trece de disciplinații elevi ai lui Cristi Popovici, care nu s-au aglomerat în fața propriului, unde au țesut un fel de plasă efensivă foarte mobilă și dinamică, la 30 de metri de poarta lui Curileac.

Foarte exacți în duelurile individuale defensive, botășenenii au făcut față calm încercărilor ofensive ale fostei campioane, care n-a avut la mijlocul terenului niciun jucător inspirat, care să deschidă jocul și să ofere pase inspirate celor trei atacanți pe care clujenii i-au avut permanent în teren.

Egalul e evident rezultatul cel mai just după întâlnirea de la Botoșani, unde oaspeții au avut o singură ocazie cu adevărat mare, prin Rui Pedro, iar gazdele niciuna. E adevărat, moldovenii nici n-au lăsat impresia că ar avea forță suficientă pentru a periclita poarta lui Felgueiras.

FC Botosani debuteaza duminica (ora 17:00) pe stadionul Municipal, pentru prima data in istoria clubului in LIGA I, impotriva fostei campioane a Romanei, CFR Cluj.

Liga I, etapa 1: FC Botosani - CFR Cluj

Liga I, etapa 1: FC Botosani - CFR Cluj

FC Botoșani a promovat pentru prima dată în Liga 1, fiind cea mai bună din seria B1. Echipa lui Cristian Popovici a făcut câteva transferuri interesante, dar nu poate emite prea multe pretenții încă din primul an. Moldovenii au ca obiectiv evitarea retrogradării și sunt optimiști că vor reuși acest lucru, având de partea lor sprijinul unui întreg oraș. Ei vor întâlni astazi pe CFR Cluj, o candidată la titlu, și chiar dacă pornesc cu șansa a două, speră să obțină măcar un rezultat de egalitate.
Alte stiri din: Sport Afisari - 2,960
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante