Acasa Sport-AutoSport Liga I, etapa 13. Gaz Metan – U Cluj, scor 1-1 (video)

Liga I, etapa 13. Gaz Metan – U Cluj, scor 1-1 (video)

scris de Z.V.
325 Afisari

Gaz Metan și U Cluj au terminat la egalitate, scor 1-1, într-un meci din cadrul etapei a 13-a a Ligii I. Medieșenii au condus cu 1-0 până în final, dar au ratat victoria după ce Valentin Crețu a marcat un autogol memorabil.
Dan Roman a creat prima faza de poarta a Mediasului, in minutul 17, cu un sut din intoarcere spre coltul lung, respins cu dificultate de Veselovsky. Un sfert de ora mai tarziu, mediesenii au solicitat lovitura de la 11 metri pentru un presupus cot aplicat de Bambara, insa Marius Avram a luat decizia corecta lasand jocul liber.

Albanezul Llullaku a stabilit scorul pauzei, cu un sut frumos de la limita careului. Mingea s-a izbit de stalpul din stanga, intrand in plasa pentru 1-0 in favoarea gazdelor. Curtean a pus capat primei reprize cu o incercare din lovitura libera, la care Veselovsky a avut nevoie de doua atingeri pentru a retine.

Partea secunda a debutat cu doua ocazii importante la buturile aceluiasi Veselovsky. In prima faza, Llullaku a trecut milimetric pe langa o reluare decisiva din apropiere, dupa care l-a evidentiat pe goalkeeperul „sepcilor rosii” de la aproximativ 18 metri. Universitatea a raspuns destul de tarziu, in minutul 66, cand bara transversala l-a salvat pe Buchta. Ceppelini a trimis de pe loc, de la aproximativ 25 de metri. La urmatorul atac, Buchta l-a blocat in situatie de unu la unu pe Valentin Lemnaru.

Dan Roman a avut pe varful fruntii executia de 2-0, insa a reluat slab mingea centrata de pe dreapta de nou-intratul Romeo Roberto (81). Cu cinci minute inainte de final, Mengolo, scapat singur cu Buchta, a trimis in bara, iar Vali Cretu a ratat degajarea, trimitand in proprie poarta.
Meciul dintre Gaz Metan Medias si Universitatea Cluj din cadrul etapei a 13-a a Ligii I va avea loc sambata 1 noiembrie, de la ora 15:30, pe stadionul “Gaz Metan” din Medias.

Liga I, etapa 13. Gaz Metan - U Cluj

Liga I, etapa 13. Gaz Metan – U Cluj

Antrenorul Cristian Dulca a prefatat duelul dintre Gaz Metan Medias si Universitatea Cluj. “Suntem constienti ca ne va astepta o partida extrem de dificila, asta si prin prisma faptului ca este necesar sa castigam acest joc. Venim dupa un rezultat de egalitate in deplasare, eram mult mai fericiti si multumiti daca reusean sa castigam, dar pana la urma este un meci pe care l-am lasat in urma, urmeaza aceasta partida cu o formatie care in ultimele doua meciuri, cel de campionat si cel de cupa, a aratat o revenire de forma, o formatie care in componenta detine jucatori care au trecut si pe la echipe importante ale campionatului, jucatori valorosi. Noi suntem constienti si montati pentru aceasta partida, pentru ca avem nevoie de aceasta victorie”, a spus Dulca.

Antrenorul George Ogararu a declarat ca vrea victoria la Medias. “Echipa a inceput sa joace ceea ce imi doresc eu, suntem pe drumul cel bun. Mergem la Medias sa castigam. Nu va fi usor, Gaz Metan e greu de batut la ea acasa, dar simt ca putem obtine mai mult decat o remiza”, a declarat Ogararu.

Oaspetii il au suspendat pe Jovanovici si incert pe Morar. Va reveni dupa o etapa de suspendare stoperul Emil Ninu.
Fără victorie în ultimele 4 etape, Gaz Metan încearcă să se revanșeze în fața propriilor fani contra Universității Cluj, o echipă în revenire de formă, după un început dezastruos sub conducerea lui George Ogăraru.

“Studenții” vin la Mediaș după calificarea în sferturile de finală ale Cupei, dar statistica nu este de partea lor. Au o singură victori la Mediaș în 6 meciuri, iar în ultimele 4 partide disputate “afară” au pierdut de fiecare data.

Echipele probabile:

Gaz Metan: Buchta – Creţu, Muth, Mujdragic, Buzean – Tahar, Cristea – Figliomeni, Curtean, C. Petre – D. Roman

U Cluj: Veselovsky – Ciupe, Ninu, Skvorc, Muşat – Lungu, Bucşă – Cristocea, Ceppelini, Nuno Viveiros – Lemnaru

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS